«Ήταν ένα σημάδι...» - Ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Το λέει για πρώτη φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν ένα σημάδι...» - Ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη για την αποχώρηση του από τα σίριαλ

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Η αποκάλυψη του Ευθυμιάδη για το Ντόλτσε Βίτα

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Tik Talk» ο επιτυχημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης. Από το ησυχαστήριο του όπου βρίσκεται, μίλησε για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής του, αλλά και την επιτυχία που σημείωσε μέσα από την κωμική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που προβαλλόταν στην τηλεόραση από το 1995 έως το 1997.

Όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε να χαρεί την επιτυχία του, καθώς την περίοδο εκείνη είχε χωρίσει με την σύντροφο του και είχε πέσει σε κατάθλιψη για 8 ολόκληρα χρόνια. Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος δέχτηκε και πρόταση από το Survivor 4.

Θανάσης Ευθυμιάδης Ντόλτσε Βίτα

«Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.

Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, λουλούδια, φασαρίες, κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής… Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τις πολλές γυναίκες, ούτε από τα πολλά αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου είχα οκτώ μεταφορικά μέσα που χωρούσαν 20 άτομα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Σπατάλες μεν, αλλά δεν θα το άλλαζα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Ο Θεός μου έδωσε την επιτυχία, αλλά και αυτό το χαστούκι το συναισθηματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.