Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το «Ράδιο Αρβύλα» - Η επίσημη ανακοίνωση για την λεμπερή πρεμιέρα

Τα δύο τρέιλερ από τον... πλανήτη "Σάτιρα"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το «Ράδιο Αρβύλα» - Η επίσημη ανακοίνωση για την λεμπερή πρεμιέρα

Η φετινή τηεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτική από ποτέ καθώς πολλά είναι τα προγράμματα στην μικρή οθόνη που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, μια εκπομπή η οποία δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα είναι το "Ράδιο Αρβύλα". Δείτε επίσης εδώ σε ποιον κατέλαβαν χιλιάδες ευρώ

Πότε κάνει πρεμιέρα το "Ράδιο Αρβύλα"

Το διαστημόπλοιο «Ράδιο Αρβύλα» και το πλήρωμά του μας καλωσορίζουν στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα». Ο κυβερνήτης Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση , από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00 στον ΑΝΤ1 ανοίγουν τις κεραίες του και λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Σκοπός της αποστολής τους; Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα θέσουν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Η αγωγή που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.