GNTM 5: "Κοκκίνησε" από ντροπή ο Χρήστος Μπίμρπας με διαγωνιζόμενη που τον φλέρταρε - Ήρθε σε δύσκολη θέση

«Όχι πολλά σουσου με όλες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5:

Η δεύτερη φωτογράφιση για το φετινό GNTM 5 είναι γεγονός μιας και τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπα για μιας ακόμη δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα το concept είναι ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s.

Μάλιστα, τα κορίτσια καλούνται να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα (δείτε εδώ τις σπουδές του πριν γίνει μοντέλο) την pizza, που έχει παραγγείλει.

Η επική στιγμή στην δοκιμασία φωτογράφισης της Κότυ στο GNTM 5

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Κότυ, εκείνη δήλωσε ότι ένιωσε ότι φλέρταρε με τον coach της. Το ίδιο συνέβη και με τα υπόλοιπα κορίτσια, αφού αυτό ήταν και το concept της φωτογράφισης.

Ωστόσο, στο τέλος της δοκιμασίας η Μαίρη Βυτινάρος δεν δίστασε να πει στον στον Χρήστο Μπίρμπα: «Όχι πολλά σουσου με όλες» και εκείνος απάντησε ότι αυτό είναι δουλειά.

Μαίρη Βιτυνάρος

Έφυγε από μόνη της και δεν πρόβαλλαν ποτέ την αποχώρηση της - Αυτή η παίκτρια δεν είναι πλέον στο GNTM 5

Το GNTM 5 έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο λόγω των γυναικών που πέρασαν από τις οντισιόν, τόσο λόγω της συμπεριφορά των κριτών απέναντι τους. Πλέον όμως αυτές που θεώρησαν πως έπρεπε να μπουν στο σπίτι... μπήκαν.

Μια τεράστια αλλαγή όμως που λίγοι παρατήρησαν, ήταν πως μια παίκτρια παρόλο που πέρασε στην βίλα, δεν την είδαμε ποτέ από ένα σημείο και μετά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι αποχώρησε....

Ο λόγος για την Άννα Βενετσανάκη η οποία είχε ενθουσιάσει τους κριτές. Τη θέση της πήρε η πρώτη επιλαχούσα, Νάγια Κοντοστεργίου (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των πακτριών).

GNTM Άννα