Love Island Highlights (11/10): Τα "καυτά" φιλιά, ο χωρισμός και η σύντροφος του νέου παίκτη

"Χαμός" στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island Highlights (11/10): Τα

Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/10 και οι ανατροπές ήταν πολλές. Ο νέος παίκτης (δείτε εδώ την είσοδο του στο παιχνίδι, αλλά και όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο) επέλεξε ποια κοπέλα θέλει για σύντροφό του, όμως κάποιοι άλλοι, ακόμη κι αν έχουν "ζευγαρώσει" με άλλους, επιστρέφουν διαρκώς στους προηγούμενους συντρόφους τους.

Ασυγκράτητοι ο Γιώργος Κόρκας με την Ιωάννα Τζανή - Στο φως τα τρυφερά τους ενσταντανέ

Οι ανατροπές στο Love Island είναι γεγονός καθώς οι ισορροπίες στην βίλα προφανώς δεν υπάρχουν μιας και μέχρι στιγμής τα περισσότερα ζευγάρια έχουν αλλάξει ταίρι. Ωστόσο, ένα ζευγάρι το οποίο έχει καταφέρει να κλέψει το ενδιαφέρον είναι και η Ιωάννα Τζανή με τον Γιώργο Κόρκα.

Φυσικά, όπως έχουμε παρατηρήσει οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μιας και τα τρυφερά πλάνα τους δεν έχουν τέλος. Όπως είδαμε λοιπόν και στο ξεκίνημα του χθεσινού (11/10) επεισοδίου οι δυο τους έγιναν ξεκάθαρα ερωτικοί μετανάστες μέχρι και την πισίνα. Δείτε επίσης εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Ράκος ψυχολογικά η Νίκη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο - «Τέλος τα "οπτασία μου"»

Οι ανατροπές είναι γεγονός για την βίλα του Love Island μιας και μπορεί να είναι ακόμη οι πρώτες ημέρες για τους παίκτες, ωστόσο οι διαφωνίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι, ένας τσακωμός που προηγήθηκε ανάμεσα στην Κλαούντια και την Νίκη έφερε τα πάνω κάτω. Μάλιστα, έχει θυμίσει σε πολλούς χρήστες του Twitter τη Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα, η Νίκη δεν δίστασε να αναφέρει πως η δεύτερη είναι "ανακατώστρα" μέσα στο σπίτι. Από την άλλη, η Κλαούντια δεν δίστασε να βγάλει τα μαχαίρια μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε βολεύει ο Άλέξανδρος Λουσάι, ποιος άλλος θα σε διαλέξει;». Φυσικά, η Νίκη λίγο αργότερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιας και η όλη κατάσταση δεν της αρέσει καθόλου.

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος απέρριψε 4 κοπέλες για τα μάτια της...

Όπως φαίνεται κάποιος χάνει στα χαρτιά και κάποιος άλλος κερδίζει στον έρωτα. Μπορεί η Νίκη με τον Αλέξανδρο να έληξαν άδοξα την σχέση που είχαν δημιουργήσει στο "Love Island", ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ο καινούργιος παίκτης της βίλας, Παναγιώτης Αβραμόπουλος έπρεπε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι του για αυτή την εβδομάδα. Μπορεί στην αρχή να ήθελε την Αναστασία, ωστόσο αποφάσισε πως θα ήταν πιο τίμιο να επιλέξει κάποια η οποία είναι στην ουσία μόνη της.

Μπορεί να απέρριψε 4 ολόκληρες κοπέλες ωστόσο θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην Κλαούντια Πένκα η οποία έχει έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα μιας και την έχουμε δει προς το παρόν να φέρνει αρκετές εντάσεις.