Επιστρέφει το Celebrity Game Night με την Σμαράγδα Καρύδη - Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει το Celebrity Game Night με την Σμαράγδα Καρύδη - Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Η Σμαράγδα Καρύδη για μια ακόμη σεζόν επιστρέφει με το Celebrity Game Night μέσα από τη συχνότητα του Mega, την Παρασκευή 14/10. Η παρουσιάστρια επιστρέφει με με καινούργια παιχνίδια, δημοφιλείς καλεσμένους σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις και πολλή μουσική.

Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Celebrity Game Night

Στη νέα σεζόν κάνουν ποδαρικό αγαπημένοι πρωταγωνιστές από την επιτυχημένη σειρά του MEGΑ «Η γη της ελιάς» (η οποία εντωμεταξύ δεν θα προβληθεί σήμερα 12/10). Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Αντιγόνη Νεοφύτου και η Ιφιγένεια Πιερίδου στην πρώτη ομάδα, και η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Διονύσης Παπανδρέου και ο Ραφαήλ Καριωτάκης στη δεύτερη ομάδα δοκιμάζονται με πολύ κέφι και την καλύτερη διάθεση στα αγαπημένα παιχνίδια «Show me the music», «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα» και στα καινούργια «Βουτ Πουλ» και «Γεια στα χέρια σου», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό. Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, δίνουν τον ρυθμό με τις μουσικές τους επιλογές και απογειώνουν τη βραδιά.

Την περσινή σεζόν είχαμε δει στην εκπομπή και το Reunion του Παρά Πέντε

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της κεντρικής παρέας του Παρά Πέντε, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, στο επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε γεμάτη χαρά στο Celebrity Game Night, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Λάμπρη.

Όπως αποκάλυψαν, αν και συναντιούνται πολύ συχνά στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν ιδωθεί τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη τους παρουσίασε έναν έναν και στη συνέχεια ξεκίνησαν το παιχνίδι.