Τα Νούμερα (14/10): Το "ρίχνουν" στα λαϊκά στην «Μάντρα» - Τα πάνω κάτω στο μαγαζί του Φοίβου

Τι θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Νούμερα (14/10): Το

Τα νούμερα είναι μία από τις λίγες κωμικές σειρές που προβάλλονται αυτό το διάστημα στην τηλεόραση και η επιτυχία που έχει κάνει είναι πολύ μεγάλη, αφού τα σχόλια στο Twitter "πέφτουν βροχή". Την Παρασκευή 14/10 το καστ έρχεται με νέο επεισόδιο και λίγο πιο λαϊκή διάθεση.

Οι εξελίξεις στα Νούμερα για την Παρασκευή 14/10

Επεισόδιο 5: «Φούμα-Φούμα»

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) λένε στον Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει σε βιντεοκλίπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος), τον οποίο ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη). Εκείνος, όμως, κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα.

Τέλος, η Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου), που είναι φανατική του Καζαντζίδη, θέλει να χαλάσει το live θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά.

Αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον τελευταίο, ώστε να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το live γίνει, διότι κάποιος τελευταία στιγμή κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου -κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 6

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς) ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη (Έβελυν Λύτρα) έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE. Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη «Μάντρα».

Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς (Άννη Θεοχάρη), τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.