Love Island: Η Νίκη ανήκει στο παρελθόν για τον Αλέξανδρο - Ποια κοπέλα του "πήρε" τα μυαλά;

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) κι όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς από τότε που είδαμε να αποχωρούν οικειοθελώς τόσο ο Γιώργος Κόρκας όσο και η Ιωάννα Τζανή.

Όπως έχουμε δει οι ισορροπίες δεν είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξουν μια και ο Αλέξανδρος Λουσάι μπορεί να ήταν ταίρι με την Νίκη, ωστόσο όλο αυτό το love story ανήκει στο παρελθόν μιας και ο ίδιος έχει βάλει ήδη πλώρη για νέο έρωτα. Ο λόγος για την Κλαούντια όπου δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά «Εγώ εσένα θέλω αγάπη μου».

Φυσικά, η ίδια μέχρι στιγμής το έχει πάρει πολύ χαλαρά όλο αυτό, άραγε θα τους δούμε ως ζευγάρι πέρα από καλούς φίλους;

Ο Αλέξανδρος δηλώνει ξανά ερωτευμένος στο Love Island

Λίγα λόγια για την Κλαούντια Πένκα του Love Island

H 24χρονη έχει καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Λευκορωσία. Της αρέσει να ταξιδεύει και παρότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ και τώρα ζει στο Ντουμπάι μαζί με τον πατέρα της. Εργάζεται στον τομέα του real estate και ψάχνει τη νέα πρόκληση στη ζωή της. Το ότι την βρήκε στο Love Island είναι κάτι που δε θα το κρίνω εγώ. Ενδεχομένως να ψάχνει το νέο έρωτα στη ζωή της, καθώς σύμφωνα με την ίδια αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη μετά από μία σχέση που κράτησε 1.5 χρόνο.

Μιλάει ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά και έχει εμμονή με την καθαριότητα. Κάτι που απαιτεί και από το αγόρι που θα βρεθεί στο πλευρό της.