Asia Express highlights 14/10: Η ενόχληση των παικτών με την απόφαση της παραγωγής!

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights 14/10: Η ενόχληση των παικτών με την απόφαση της παραγωγής!

Το Asia Express έχει γίνει αγαπημένο ριάλιτι του twitter και λογικό άλλωστε μιας και έχουμε παρακολουθήσει επικές στιγμές στις οθόνες μας με τα ζευγάρια που έχουν πάρει μέρος. Χθες 14/10 όμως τι συνέβη;

Έμειναν σε σοκ οι παίκτες με την απρόσμενη "εισβολή" - Ποιο ζευγάρι μπήκε ξανά στο παιχνίδι;

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως είναι λογικό, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι γεγονός μιας και ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε ένα ζευγάρι το οποίο μετά από την αποχώρησή τους επέστρεψε και πάλι.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που μπήκε και πάλι στο παιχνίδι είναι η Kat Kat με την Βιβή Μπασινά. Ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται πως δεν τους άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη "εισβολή".

Ανάμεσα στα άτομα που έδειξαν φανερά την ενόχλησή τους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μην κρυβόμαστε, να μην είμαστε όλοι υποκριτούλες. Τι εμείς τσάμπα τρέχουμε; Θα προτιμούσα να έμπαινε κάποιος καινούργιος να φέρει φρέσκο αίμα και να δει το αγγούρι».

Παράτησε τη δοκιμασία για να πιει καφέ - Δεν υπολόγισε τίποτα

Φυσικά, οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι παίκτες έμειναν σε σοκ μόλις αντίκρισαν το ζευγάρι που επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι.

Η Κατ Κατ ωστόσο, αφού επέστρεψε στο παιχνίδι και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, έκανε πάλι το θαύμα της. Η ίδια φάνηκε αρκετά χαλαρή καθώς αντί να συνεχίσει την δοκιμασία της, αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πιει έναν καφέ.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο αφού ακόμη και ο καφές παραλίγο να της βγει ξινός. Συγκεκριμένα, προκειμένου να της δώσουν δωρεάν καφέ, έλεγε ότι είναι μια φτωχή celebrity.