Μαίρη Μαίρη Μαίρη (15/10): Οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν η Μαίρη βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (15/10): Οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν η Μαίρη βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες

Απόψε 15/10 η σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη επιστρέφει με νέο επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αφού στις ζωές των τριών γυναικών έρχονται τα πάνω κάτω. Να σημειωθεί πως στη σειρά πρωταγωνιστεί τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννης Τσιμιστέλη και είχαν μιλήσει για τις σχέσεις τους στα γυρίσματα.

Οι σημερινές 15/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 04.

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν η Μαίρη βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μαζί με τον σύζυγό της, τον Γιώργο, προσπαθούν να βρουν μέρα και ώρα για να πάνε το γιο τους στο κολυμβητήριο, αλλά όλα πάνε στραβά. Οι δυο τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για να γνωρίσουν από κοντά την καινούργια σύντροφο του πατέρα της Μαίρης.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η κυρία Ντίνα έχει εξαφανιστεί για ώρες και ο Κώστας ανησυχεί. Με αυτήν την αφορμή, ο Κώστας κάνει μία πρόταση στη Μαίρη, που τη βρίσκει εντελώς αντίθετη. Η Ντίνα στήνει μία πλεκτάνη με τον γιο του ζευγαριού, τον Λευτέρη, για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Λασκαράκη Τσιμιτσέλης Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" με τις αποβολές της

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μίλησε για το ρόλο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Η ηθοποιός να σημειώσουμε υποδύεται την πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, με την οποία δεν έχουν καλές σχέσεις και την βασανίζει.

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη είμαι η μαμά του Σπύρου Πουλή και πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, την βασανίζω την κοπέλα. Νομίζω ότι είμαι από τις καλύτερες πεθερές, αγαπάω την νύφη μου, γιατί αγαπάει τον γιο μου και μεγαλώνει σωστά τα εγγόνια μου», είπε αρχικά.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε αστραπιαία. Από την πρώτη ημέρα του γάμου, είπαμε με τον άνδρα μου να μην πούμε ποτέ τη λέξη χωρίζουμε. Ο άνδρας μου από τα πρώτα χρόνια του γάμου με φωνάζει τσικό και εγώ τον λέω μπίμπο», εξομολογήθηκε.

Και συγκίνησε λέγοντας: «Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου».