Φλόγα και άνεμος (15/10): Ο Παπανδρέου στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλόγα και άνεμος (15/10): Ο Παπανδρέου στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η προβολή της σειράς Φλόγα και άνεμος στην ΕΡΤ με την αίσθηση του παρελθόντος και τα όμορφα σκηνικά και την μυθοπλασία να έχουν κερδίσει τις καρδίες των τηλεθεατών. Στο twitter μάλιστα η σειρά έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Οι σημερινές 15/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Φλόγα και Άνεμος

1920-1927 Ο Γεώργιος πηγαίνει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Βενιζέλο μόνος, χωρίς την οικογένειά του. Η συνάντησή του με την Κυβέλη είναι αναπόφευκτη. Ξεκινάει μια παράνομη σχέση, ενώ ο Βενιζέλος τού αναθέτει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Πόσο θα επηρεάσει η σχέση τους την πολιτική του καριέρα; Αλίκη και Μιράντα, οι κόρες της Κυβέλης, αποφασίζουν να ακολουθήσουν την καριέρα της μητέρας τους και βγαίνουν στο θέατρο.

1968 Ο Παπανδρέου στο νοσοκομείο… Η κατάστασή του δεν είναι καλή. Η Κυβέλη είναι χαμένη στις αναμνήσεις της, σκέφτεται τον χωρισμό τους. Δίπλα της η Βαλεντίνη τής συμπαραστέκεται πάντα. Ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου εξακολουθεί να μένει κρυφός. Ο Φώντας αποφασίζει να κάνει δώρο στη γυναίκα του και βγάζει εισιτήριο για την παράσταση του Χορν. Θα προλάβει να της το δώσει; Ο Μιχάλης και η Φωτεινή ψάχνουν να βρουν τι λάθος έχουν κάνει στη ζωή τους για να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο, να τους καταδιώκει ένας θάνατος. Στο γραφείο του Γκούβερη στήνονται συνωμοσίες εις βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών και της δημόσιας ζωής.

Ποια είναι η Λένα Παπαληγούρα που πρωταγωνιστεί στην σειρά

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και άνεμος έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 17/9 και η αλήθεια είναι ότι εκθειάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter).

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου και σε αυτή θα δούμε ένα πολύ δυνατό cast με ηθοποιούς όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Λένα Παπαληγούρα, η Θέμις Μπαζάκα, ο Δημήτρης Καταλειφός και πολλοί ακόμη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ το σενάριο η Ρένα Ρίγγα.

Είναι κόρη του πρώην υπουργού... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr