Μπήκαν στο 2ο live και είναι πλέον φαβορί - Το νέο ζευγάρι στο J2US που έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το φετινό J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται άκρως εντυπωσιακό μιας και τα φετινά μουσικά ζευγάρια είναι πιο αποφασισμένα από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες να μην πήραν κάποια βαθμολογία, ωστόσο αυτό θα αλλάξει από σήμερα 15/10 -δείτε εδώ πώς τα πήγε στην πρεμιέρα σε νούμερα τηλεθέασης.

Φυσικά, οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως το 2ο live του μουσικού show καθώς ήθελαν να δουν ποιο ζευγάρι θα έκανε την επική "εισβολή" απόψε. Ο λόγος φυσικά για τον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Μελίνα Μακρή.

Όπως παρακολουθήσαμε ο ανταγωνισμός είναι 100% μεγάλος μιας και τα έδωσαν όλα για όλα στην σκηνή με αποτέλεσμα η κριτκή επιτροπή να τους αποθεώσει για τα καλά με το act τους. Όπως φάνηκε, θα μπορούσαν να θεωρηθούν το φαβορί του show.

Το νέο ζευγάρι στο J2US που έφερε τα πάνω κάτω

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον αποκλεισμό του J2US από την εκπομπή της

Το περασμένο Σάββατο 8/10 έκανε πρεμιέρα το J2US (δείτε εδώ τα highlights) και όλοι περίμεναν πως την Κυριακή 9/10 η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, θα σχολίαζε τα όσα έγιναν μιας και στο μουσικό show συμμετέχει και ο συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος. Ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ, κάτι που πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει.

Η εκπομπή BreakFastStar πρόβαλε την πρώτη αντίδραση του Νίκου Κοκλώνη σχετικά με το γεγονός, όπου ανακοίνωσε για ποιους λόγους δεν σχολίασε ούτε ένα βίντεο της πρεμιέρας του J2US.

«Την Κυριακή η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έπαιξε την πρεμιέρα του J2US γιατί δεν πρόλαβε, ενώ ήταν προγραμματισμένο. Η πρεμιέρα του show ήταν στην σκαλέτα της εκπομπής αλλά μπήκε έξτρα θέμα το οποίο ήταν αποκλειστικό και αφορούσε στη νέα σειρά του καναλιού Maestro.

Επίσης, ο πιο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν έπαιξε η πρεμιέρα του J2US στο Χαμογέλα και Πάλι είναι ότι η εκπομπή είχε αποκλειστικό ρεπορτάζ γαι την Μαρία Κορινθίου και τη συνεργασία της με το Πρωινό. Ρεπορτάζ το οποίο μπήκε εμβόλιμα στον προγραμματισμό καθώς η συμφωνία της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 έκλεισε το πρωί της ίδιας μέρας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.