GNTM 5 highlights 17/10: 2 οικειοθελείς αποχωρήσεις και ένα αποκαλυπτικό ατύχημα που φάνηκε στον αέρα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 17/10: 2 οικειοθελείς αποχωρήσεις και ένα αποκαλυπτικό ατύχημα που φάνηκε στον αέρα

Πολλά και διάφορα είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 5. Φωτογραφίσεις, ατυχήματα, κλάματα, τσακωμούς αλλά και δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις που δεν περίμενε κανένας στο ριάλιτι.

Τα 17/10 highlights του GNTM 5

Ανακοίνωσε πως αποχωρεί λόγω προβλημάτων υγείας

Ο λόγος για την Εβελίνα, η οποία συγκέντρωσε τις συμπαίκτριές της στο σαλόνι για να τους κάνει την ανακοίνωση, η οποία ευχαρίστησε και δυσαρέστησε μερικές. Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει ένα πρόβλημα με τα γόνατά της για αυτό και είναι αναγκαίο να αποχωρήσει, ενώ εκτός σπιτιού βρίσκεται και η Νάγια.

«Σας μάζεψα δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο. Οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας και να μην έχω περαιτέρω προβλήματα αργότερα. Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου που χρειάζονται αγάπη, στοργή και ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν γιατί τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και αυτά ανταποδίδουν», είπε η Εβελίνα.

«Δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» - Ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες

Συγκεκριμένα, η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας Κ. στην αποχώρηση της Εβελίνας, η οποία ανέφερε πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο. Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ.

Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά ενοχλημένη.

Έκανε την ανατροπή και δεν το περίμενε κανείς - Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Γιέβα

Οι διαγωνιζόμενες πήγαν στο σετ της φωτογραφίας, το οποίο ήταν ένα γήπεδο τένις και τις υποδέχθηκαν Τάσος Σοφρωνίου, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Αποστολή των κοριτσιών ήταν να φέρουν σε πέρας την συγκεκριμένη φωτογράφιση, η οποία και ήταν να παίξουν τένις με ρούχα και τουαλέτες υψηλής ραπτικής. Η κοπέλα που κέρδισε την προηγούμενη φορά την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Γιέβα για αυτό και απόψε 17/10 είχε την ευκαιρία να προβάρει κάποιες από τις πόζες της με τον καθηγητή του τένις, κάτι που θα την βοηθούσε να αποδώσει καλύτερα.

Αναφορικά τώρα με το disadvantage, έπρεπε να επιλέξει 3 κοπέλες οι οποίες θα είχαν μόνο ενάμιση λεπτό χωρίς καμία καθοδήγηση από τους κριτές, αλλά και με αυξανόμενο ρυθμό. Έτσι, η Γιέβα επέλεξε την Έλενα, την Νικόλ και την Μαρία.

«Όχι και με μαγιό τυρόπιτα» - Το ασύλληπτο σχόλιο παίκτριας για την εμφάνιση του Μπίρμπα στη πισίνα

Όλοι λοιπόν φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις βουτιές τους, με τους δύο coaches ταυτόχρονα να μοιράζονται και μερικές συμβουλές με τις διαγωνιζόμενες.

Μάλιστα, το μαγιό του Χρήστου Μπίρμπα σχολιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις παίκτριες, με την Μαρίτα να λέει από την μία: «Ο Χρήστος με μαγιό είναι φανταστικός, ούτως ή άλλως είναι μοντέλο και φαίνεται», ενώ από την άλλη η Βικτώρια τόνισε: «Καλά ο Χρήστος ότι και να βάλει του πάει. Αυτό είναι γεγονός αλλά όχι και μαγιό τυρόπιτα. Ήταν λίγο αστείο το μαγιό του».

Φάνηκαν... όλα - Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Coty στην φωτογράφιση

Αυτό που τους ζητήθηκε στην φωτογράφιση λοιπόν ήταν να χαρίσουν πόζες του τένις ντυμένες όμως με τουαλέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια έχοντας στο μυαλό τους ότι κάνουν μόδα και όχι αθλητισμό (δείτε εδώ τα φοβερά tweets για την δοκιμασία).

Η Coty φάνηκε να δυσκολεύεται μάλιστα αρκετά καθώς το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.

«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», είπε χαρακτηριστικά η Coty.

Μπήκαν στο πλατό... ραπάρωντας - Το τραγούδι που ετοίμασαν οι παίκτριες για τους κριτές

Το προηγούμενο βράδυ, όπως αποκάλυψαν, είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα τραγούδι και να το παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή, κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς από αυτούς.

Ωστόσο και οι 3 κριτές εντυπωσιάστηκαν, σε αντίθεση με το Twitter, που κρίντζαρε όσο δεν πάει.

«Είσαι ανάλατη» - Χαμός με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Ζωή για την φωτογραφία της

Το επίδοξο μοντέλο στο σετ έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, ωστόσο η λήψη που είδε η κριτική επιτροπή δεν ήταν καθόλου καλή. Μετά το... ραπάρισμα των κοριτσιών και κατά την διαδικασία μάλιστα της κριτικής, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι την κατάπιε το headpiece που φορούσε στο κεφάλι της, ενώ η πόζα της ήταν πολύ στατική, κάτι που δεν ταίριαζε με το concept.

Η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει "ανάλατη": "Θέλεις να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες; Αν θέλεις να είναι ανάλατες οι φωτογραφίες σου είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να πας μακριά...", της είπε ενοχλημένη.

Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτριες με την ανακοίνωσή της

Όταν έμειναν λίγες μονάχα κοπέλες στο πλατό που δεν είχαν πάρει την φωτογραφία τους, η Έφη ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που την αναγκάζει να σταματήσει κάπου εδώ το όνειρό της.

Φυσικά, εκείνη τη στιγμή ευχαρίστησε τους κριτές που της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, με την Μικαέλα να πλαντάζει στο κλάμα, μιας και είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο δεν έφυγε η κοπέλα που είχαν επιλέξει οι κριτές. Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση.