Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Τι ξεφτίλα να κυκλοφορούν φωτογραφίες...» - Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Εξέφρασε την οργή του στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα

«Τι ξεφτίλα να κυκλοφορούν φωτογραφίες...» - Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
TV 20.10.2022 21:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λεπτό προς λεπτό σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορά με την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να είναι σοκαριστικές, ειδικά αυτές που αφορούν την μητέρα της.

Φυσικά, οι εκπομπές αναφέρονται συνεχώς στην εν λόγω υπόθεση όσο κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων και παρουσιαστών φωτογραφίες της 12χρονης σε ακατάλληλες σκηνές, κάτι που προκάλεσε την οργή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα».

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον βιασμό της 12χρονης

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικοιυ θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», είπε ο παρουσιαστής.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για την κυκλοφορία της φωτογραφίας της 12χρονης που φαίνεται ο βιασμός της

Αρκετές είναι οι εκπομπές οι οποίες έχουν αφήσει την ψυχαγωγία στην άκρη προκειμένου να ασχοληθούν με την υπόθεση στον Κολωνό καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες. Φυσικά, είναι μια υπόθεση που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο μιας και η βεντάλια τώρα αρχίζει και ανοίγει προκειμένου να "λάμψει" η αλήθεια.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική είδηση. Την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κοιτάξει το κινητό του και να πει στον αέρα:

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…

Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν «φταίω, τη βρήκα έτοιμη». Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε: Χαμός στον ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: «Πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, αλλά...» - Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Share