Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (21/10): Οι υποψίες κυκλώνουν τη Μαίρη πως ο Γιώργος την απατά

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (21/10): Οι υποψίες κυκλώνουν τη Μαίρη πως ο Γιώργος την απατά

Η νεά σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» φαίνεται πολλά υποσχόμενη μιας και οι εξελίξεις συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, απόψε (21/10) πρόκειται να δούμε τον Κώστα να έρχεται σε ρήξη με την μητέρα του. Ποιος είναι όμως ο λόγος; Να σημειωθεί πως στη σειρά πρωταγωνιστεί τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννης Τσιμιστέλη και είχαν μιλήσει για τις σχέσεις τους στα γυρίσματα.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (21/10) στη σειρά του MEGA

Επεισόδιο 05.

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ετοιμάζει κεφάτη δείπνο για τον Ηλία, ο οποίος δεν καταφέρνει τελικά να έρθει στο σπίτι της. Χτυπάει όμως το κουδούνι και μπροστά στην έκπληκτη Μαίρη εμφανίζεται ο Γιάννης. Οι ανησυχίες του Γιάννη και η κουβέντα τους θα έχουν αναπάντεχες συνέπειες. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μοιράζεται με τη μητέρα της τον προβληματισμό ότι με τον Γιώργο ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι.

Η Ζορζέτα επιμένει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση. Οι υποψίες κυκλώνουν τη Μαίρη. Στη βραδινή τους έξοδο με τον Γιώργο, η Μαίρη βρίσκει αφορμή για να εκδηλώσει τη ζήλια της. Πώς θα εξελιχθεί η βραδιά τους; Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Ντίνα έχει μετατρέψει τη Μαίρη σε... υπηρέτριά της και έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από εκείνη. Ο Κώστας παρεμβαίνει και κάνει παρατήρηση στη μητέρα του, όμως υποχωρεί από μία ξαφνική της αντίδραση.

Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη η οποία έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα επεισόδια "σκίζει" σε τηλεθέαση (δείτε τα νούμερα του Σαββάτου). Στο χθεσινό 15/10 λοιπόν επεισόδιο λοιπόν, έγινε χαμός με τον ηθοποιό.

Αφορμή στάθηκε μια πάρα πολύ χιουμοριστική σκηνή που έμοιαζε με... θέατρο του παραλόγου. Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) έχει μπλέξει τα προσωπικά της και οι παρεξηγήσεις ακολουθούν η μία την άλλη όταν βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο.

Η Μαίρη προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον πρώην της Γιάννη, σκαρφίστηκε μια ιστορία με έναν φανταστικό σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος, αλλά αυτήν την στιγμή λείπει σε ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα. Χθες λοιπόν, συναντήθηκε μαζί της στο εστιατόριο, όπου εκείνη έτρωγε με έναν φίλο της και οι διάλογοι ήταν επικοί.

Γιάννης Τσιμιτσέλη σειρά

Γιάννης Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλη  twitter

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

twitter Μαίρη Μαίρη Μαίρη