The Voice: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ

Τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του σταθμού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The Voice: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ

Πολλές οι αλλαγές που επικρατούν στον ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό. Μετά τις αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, πάνε να "βάλουν χέρι" και στο The Voice.

Μπορεί το show μουσικής να μην έχει φέτος τις επιδόσεις των προηγούμενων σεζόν, ωστόσο αναμφίβολα αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο project του καναλιού του νέου Φαλήρου. Για τον λόγο αυτό ο σταθμός πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν τα live του Voice μετά την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιανού.

Ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς για ακόμη μία σεζόν θα παρουσιάσει το survivor και συγκεκριμένα το πρώτο all star που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με το μέχρι τώρα προγραμματισμό, η αναχώρηση του Γιώργου Λιάνου και των παικτών θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα, ώστε το παιχνίδι περιπέτειας του ΣΚΑΙ να είναι στον αέρα εκεί γύρω στις 27 Δεκεμβρίου όπως συνέβη και τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Ο παίκτης που υπέγραψε για το Survivor All Star - Το "χρυσό" συμβόλαιό του

Survivor με μπόλικα.. αστέρια θα δούμε από τον Δεκέμβρη, μιας και την ερχόμενη σεζόν θα δούμε στον ΣΚΑΙ το Survivor All Star, όπου θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες, τόσο από άποψη αγωνιστικότητας, όσο και από άποψη... ριάλιτι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υπέγραψε ένας πολυαγαπημένος παίκτης, που όλοι περιμέναμε να τον δούμε κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ωστόσο, δεν θα συμμετέχει ως παίκτης, αλλά θα έχει διττό ρόλο. Συγκεκριμένα, δεν θα βρίσκεται μόνιμα στο στον Άγιο Δομίνικο και ο ρόλος του θα έχει στοιχεία παρουσίασης, στοιχεία εκφώνησης, ενώ θα είναι και coach ενθάρρυνσης των παικτών.

Ωστόσο, όσον αφορά τους παίκτες που πράγματι θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, σας έχουμε το όνομα ενός που αποκάλυψε μάλιστα και πότε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο!