Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

"Έσκασε" πριν λίγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram Zeta Makripoulia
Instagram Zeta Makripoulia

Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται την Κυριακή 23/10 με ένα μοναδικό επεισόδιο στο Ρουκ Ζουκ στις 20:00 στον ΑΝΤ1. Οι ηθοποιοί της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τον οργανισμό «Κέντρο παιδιού και εφήβου».

Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Σπαντίδας, Μαριέλλα Σαββίδου και Ειρήνη Τσέλλου είναι… «Τσιτωμένοι». Απέναντί τους θα βρουν τους «Χαλαρούς», Λένα Ουζουνίδου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βασίλη Κολοβό, Μαριλού Κατσαφάδου και Δημήτρη Δάρρα.

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης είναι ένα απολαυστικό πινγκ πονγκ με χιουμοριστικές ατάκες, που έχει πολύ γέλιο και κέφι, αλλά και μία Ζέτα που παίζει και έχει όρεξη για… πασατέμπο.

Το επεισόδιο της Κυριακής 23/10 του Ρουκ Ζουκ Special

ΑΝΤ1: Ατύχημα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Έπειτα τα ευχάριστα νέα που έσκασαν μετά το χωρισμό της, ένα ατυχηματάκι είχε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, το οποίο το πήρε με χιούμορ. Συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι βρέθηκαν γνώρισμα πρόσωπα της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει...

«Εμένα τώρα με ξέρετε, ψέματα δεν θα σας πω. Τα ξέρω εγώ κάποια από αυτά τα παιδιά, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν γιατί είναι άνθρωποι του θεάτρου. Άννα μου, καλά τα λέω; Κοιτούσα τις ομάδες και λέω "κάπου τα ξέρω εγώ αυτά τα παιδιά"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά και αφού πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι τους, με μια κίνηση της το ματάκι που φορούσε στο χέρι της έσπασε και έπεσε στο πάτωμα, όταν το συνειδητοποίησε απευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

«Τι είναι αυτό; Έσπασε το ματάκι; Το μάτι παιδιά... Ευτυχώς έχουμε κι άλλο, γούρι, γούρι», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.