Asia Express: Επιστρέφουν στο παιχνίδι χωρίς να το καταλάβει κανείς - Τι συμβαίνει;

Χαμός στο σημερινό (21/10) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Επιστρέφουν στο παιχνίδι χωρίς να το καταλάβει κανείς - Τι συμβαίνει;

Ο κακός χαμός γίνεται στο νέο επεισόδιο του Asia Express, αφού μπήκαν στο παιχνίδι δύο νέοι παίκτες και όπως αποκάλυψε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης επιστρέφουν και η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis, αλλά στα κρυφά. Πως θα γίνει αυτό;

Οι δυο τους καλούνται να περάσουν από όλα τα μέρη που θα βρίσκονται τα ζευγάρια, αλλά για να μπουν και πάλι εντός διαγωνισμού θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφία όποιο ζευγάρι πετύχουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές! Θα τα καταφέρουν;

Επιστρέφει η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis στο Asia Express

Αποκάλυψη για το παιχνίδι

“Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα” υποστηρίζει, γιατί ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν κάθεται ήσυχα ποτέ. Λάτρης της περιπέτειας, μετά την 9η επιτυχημένη σεζόν του “Τροχού της τύχης” στο κανάλι του Star, έφερε νέα πνοή στην τηλεόραση με το “Asia Express” (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), που ο κόσμος αγκάλιασε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο... Όλα τα παρασκήνια, τις συγκινητικές εικόνες αλλά και τις αναμνήσεις από το Λάος και την Καμπότζη, ο παρουσιαστής τα περιγράφει με απίστευτο ενθουσιασμό για πρώτη φορά στο YOU μετά την επιστροφή του, αδιαφορώντας για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το ανατριχιαστικό μενού με διάφορα ζωύφια και έντομα που δοκίμαζε στο... πιάτο του!

Μιλά με ενθουσιασμό για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την υπέροχη σχέση τους πίσω από τις κάμερες, συγκινείται με τα παιδιά του που του έλειψαν για 2 μήνες, για τους γονείς του που τον βλέπουν ακόμα σαν παιδί... Κι επειδή είναι non stop στη ζωή και στις δραστηριότητές του νιώθει ξετρελαμένος με τη μεγαλύτερη έκθεση pop κουλτούρας “AthensCon”, που διοργανώνει μετά από 2 χρόνια Covid στο Tae kwon Do, στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Πόσο χαρούμενος είσαι για το Asia Express, το καινούργιο σου εγχείρημα;

Καταρχήν δεν είναι δικό μου εγχείρημα, είμαι τιμημένος όμως που συμμετέχω. Το “Asia Express” είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects παγκοσμίως, διανύει μεγάλη πορεία σε πολλές χώρες και είναι ένα πολύ δύσκολο concept. Για να φτάσει στην ελληνική τηλεόραση, ωρίμασε ο χρόνος και οι συνθήκες, γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Όταν μου πρότειναν να το παρουσιάσω, το τελευταίο που θα μπορούσα να πω είναι “όχι” ή “ίσως”. Νομίζω δεν έχω αποδεχτεί ποτέ άλλοτε τόσο γρήγορα μια πρόταση.

Υπάρχουν εικόνες από το ταξίδι σου που σου φέρνουν στο μυαλό έντονες συγκινήσεις;

Ναι, ορισμένες μάλιστα με άλλαξαν και σαν άνθρωπο, όχι μόνο εμένα αλλά και τους συμμετέχοντες. Η κουλτούρα των λαών στην Ασία “λούζεται” από μια “Ολύμπια” ψυχραιμία και από μια απίστευτη ευτυχία. Παρά το ότι βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τα δικά μας δεδομένα, κανείς τους δεν είναι δυστυχισμένος άνθρωπος. Ό,τι κι αν συνέβαινε στη ζωή τους το αντιμετώπιζαν με χαμόγελο και ευγένεια. Εντύπωση μού έκανε το κυκλοφοριακό χάος που επικρατούσε στους δρόμους με αυτοκίνητα, ανθρώπους και ζώα και δεν ακούσαμε ένα κορνάρισμα. Ούτε άγχος, ούτε πίεση, έτσι έγινα κι εγώ επιστρέφοντας. Οδηγώ στην Εθνική Οδό, γύρω μου μπορεί να γίνεται χαμός κι εγώ απολαμβάνω τη μουσική μου και χαμογελάω στα φάσκελα και στα κορναρίσματα που πέφτουν από παντού! (γέλια) Είτε βρίσεις είτε όχι, την ίδια ώρα θα φτάσεις στον προορισμό σου, γιατί να φτάσεις με τρύπιο στομάχι; Το δικό μου στομάχι, πάντως, ηρέμησε.

Τι δεν θα ξεχάσεις από αυτά που είδες;

Την καλοσύνη που έχουν και που φαίνεται στο πρόσωπό τους, σε διαλύει ψυχολογικά. Είδαμε μια οικογένεια με 17 παιδιά να βγαίνουν από το μοναδικό δωμάτιο που έμεναν, 19 άτομα σύνολο μαζί με τη γυναίκα του και να κοιμούνται σε ένα παράπηγμα δίπλα, για να δώσουν το δωμάτιο αυτό στους ανθρώπους του “Asia Express”... Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται.

Κινδύνεψε κάποιος από τους παίκτες;

Η παραγωγή είχε φροντίσει πλήρως για την ασφάλεια των παικτών, γι' αυτό και γυρίσαμε όλοι πίσω σώοι και αβλαβείς. Υπήρξε, βέβαια, άνθρωπος που λιποθύμησε πίσω από την κάμερα στο πρώτο επεισόδιο, συνέβησαν κι άλλα τέτοια, γιατί δουλεύαμε σε συνθήκες σκληρών θερμοκρασιών. Κι εγώ πέρασα μια ελαφριά τροφική δηλητηρίαση και μια ηλίαση, αλλά αυτά μπορεί να συμβούν και σ' έναν τουρίστα που μπορεί να πάθει γαστρεντερίτιδα ακόμα και πίνοντας νερό.