Asia Express: Ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι παίκτες του Asia Express ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το σημερινό (21/10) race, αφού πρώτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου "πάλεψαν" με τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια. Στη συνέχεια, όλοι άρχισαν να ψάχνουν σπίτι για να περάσουν το βράδυ τους, μέχρι να ξημερώσει για να χτυπήσει κουδούνι τους και να συνεχίσουν την διαδρομή τους.

Με το φως του ήλιου, όμως, εμφανίστηκε και ένα πρόβλημα. Ο γνωστός τατουατζής και παρουσιαστής είχε ένα ατύχημα. Η μέση του άρχισε να τον πονάει πολύ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον ελέγξει η γιατρός του παιχνιδιού. Η ίδια, εξήγησε πως δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, αλλά του χρειάζεται ξεκούραση και γι' αυτό το ζευγάρι θα παραμείνει εκτός αγώνα αυτή τη φορά.

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη στο Asia Express

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του στην κάμερα.

Επική στιγμή: Παράτησε τη δοκιμασία για να πιει καφέ

Πριν από λίγες μέρες το Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε. Φυσικά, οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά ήταν άκρως καταιγιστικές μιας και οι παίκτες έμειναν σε σοκ μόλις αντίκρισαν το ζευγάρι που επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι -δείτε εδώ αναλυτικά.

Η Κατ Κατ ωστόσο, αφού επέστρεψε στο παιχνίδι και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, έκανε πάλι το θαύμα της. Η ίδια φάνηκε αρκετά χαλαρή καθώς αντί να συνεχίσει την δοκιμασία της, αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πιει έναν καφέ.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο αφού ακόμη και ο καφές παραλίγο να της βγει ξινός. Συγκεκριμένα, προκειμένου να της δώσουν δωρεάν καφέ, έλεγε ότι είναι μια φτωχή celebrity.