Asia Express: «Στα αρχ@@@ μας» - "Κλάμα" στο Twitter με τον καβγά του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster

«Μετά από 14 χρόνια γάμου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: «Στα αρχ@@@ μας» -

Το Asia Express ξεκίνησε μεγάλες εκπλήξεις σήμερα, Παρασκευή 21/10, αλλά οι παίκτες συνέχισαν να έχουν την ίδια αγωνία, αφού οι δοκιμασίες δεν τελείωσαν, αλλά αντιθέτως έγιναν πιο δύσκολες, καθώς άλλαξαν και τοποθεσία, γεγονός που δυσκολεύει την επικοινωνία τους με τους ντόπιους που συνήθως τους βοηθούν και τους καθοδηγούν.

Αντίπαλοι, μάλιστα, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου με τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύζυγό του, Κρίστη, οι οποίοι έπρεπε να βρουν συλλαβές μέσα στα χώματα και να της τοποθετήσουν στη σωστή σειρά, ώστε να κερδίσουν ένα αβαντάζ.

Ο τσακωμός του Κωνσταντίνου και του Fipster και η νίκη του αβαντάζ

Την νίκη κατάφεραν να κατακτήσουν οι πρώτοι, παρόλο που βοήθησαν την άλλη ομάδα και έκαναν πολλά λάθη, όμως μέχρι να τα καταφέρουν έγιναν "μπίλιες" μεταξύ τους. Και οι δύο ήταν εκνευρισμένοι και ο τρόπος του πρώην Survivor εξόργισε τον Fipster ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αρχίσει να βρίζει, χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Όλα αυτά ξεχάστηκαν στο άκουσμα ότι κέρδισαν.

Κωνσταντίνος Βασάλος Fipster

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Βασάλο και τον Φίλιππο

Σε κάθε επεισόδιο, το παραπάνω ζευγάρι κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού, αφού οι τσακωμοί τους γίνονται viral και τα σχόλια στο Twitter "πέφτουν βροχή". Θυμίζουν στον κόσμο παντρεμένο ζευγάρι πολλών ετών, ωστόσο αυτό είναι που τους αρέσει και τους κάνει να θέλουν να τους βλέπουν όλο και πιο πολύ στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής, πρέπει να είναι η πιο αγαπητή ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο, εφόσον βρίσκονται σε άλλη ήπειρο, χωρίς στέγη και φαγητό.

[/OEmbed]