Asia Express: Έφτασαν πρώτοι για άλλη μία φορά - Οι παίκτες που κέρδισαν την σημερινή (21/10) ασυλία

Τους άξιζε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Έφτασαν πρώτοι για άλλη μία φορά - Οι παίκτες που κέρδισαν την σημερινή (21/10) ασυλία

Άλλο ένα επεισόδιο του Asia Express έφτασε στο τέλος του. Μετά την άφιξη των δύο νέων παικτών στο παιχνίδι, όλοι τους αγωνίστηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην νέα τοποθεσία του Λάος, κρατώντας γεμάτα ποτήρια με καφέ που έφτιαξαν ολομόναχοι.

Ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν ένα μικρό αβαντάζ, κατά το οποίο έπρεπε να βρεθούν με λιγότερα ποτήρια στα χέρια τους από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά δεν ήταν εκείνοι που τερμάτισαν πρώτοι. Πρώτοι έφτασαν ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, για άλλη μία φορά, κερδίζοντας έτσι την ασυλία.

Ο Παύλος και ο Νάσος είναι οι νικητές της σημερινής (21/10) ασυλίας στο Asia Express

Νάσος και Παύλος Γαλακτερός

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι παίκτες του Asia Express ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το σημερινό (21/10) race, αφού πρώτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου "πάλεψαν" με τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια. Στη συνέχεια, όλοι άρχισαν να ψάχνουν σπίτι για να περάσουν το βράδυ τους, μέχρι να ξημερώσει για να χτυπήσει κουδούνι τους και να συνεχίσουν την διαδρομή τους.

Με το φως του ήλιου, όμως, εμφανίστηκε και ένα πρόβλημα. Ο γνωστός τατουατζής και παρουσιαστής είχε ένα ατύχημα. Η μέση του άρχισε να τον πονάει πολύ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον ελέγξει η γιατρός του παιχνιδιού. Η ίδια, εξήγησε πως δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, αλλά του χρειάζεται ξεκούραση και γι' αυτό το ζευγάρι θα παραμείνει εκτός αγώνα αυτή τη φορά.

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του στην κάμερα.