Love Island: Ο Λουσάι κινδυνεύει εξαιτίας του - Το ταίρι που επέλεξε ο νέος παίκτης

Στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει μεγάλος χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Ο Λουσάι κινδυνεύει εξαιτίας του - Το ταίρι που επέλεξε ο νέος παίκτης

Αμέσως μετά τον Χρήστο Σούζο (δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τον νέο παίκτη), στο Love Island εισέβαλε άλλος ένας άντρας, ο διάσημος Tik Toker Φάνης. Γνώρισε όλες τις γυναίκες, αλλά και τα αγόρια της βίλας και αφού άρχισε να συνηθίζει το σπίτι και να κάνει φιλίες, έπρεπε να διαλέξει και ποιο κορίτσι θέλει για ταίρι του.

Η ώρα του συμβουλίου, λοιπόν, έφτασε και ο ίδιος ανακοίνωσε σε όλους, και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πως αυτή που επιθυμεί να βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλαούντια Πένκα. Το ραντεβού τους ήταν πολύ επιτυχημένο και ήταν η μόνη κοπέλα που του κέντρισε το ενδιαφέρον, ενώ σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός πως εκείνη δεν έχει δεθεί ακόμα αρκετά με κάποιο άλλο αγόρι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Λουσάι να γίνει ο δεύτερος single, πράγμα που σημαίνει πως κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι.

Το ταίρι του Φάνη στο Love Island

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το σημερινό (21/10) επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης

Το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στη βίλα του Love Island μπήκε άλλος ένας καινούριος παίκτης, ο οποίος βγήκε και τα πρώτα του ραντεβού και γνώρισε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, κάνοντας μία πολύ θετική πρώτη εντύπωση, όπως είδαμε και παραπάνω.

Οι εξελίξεις ανάμεσα στα ζευγάρια, όμως, είναι αυτές που "τρέλαναν" το κοινό και έβαλαν "φωτιά" στα πληκτρολόγια των τηλεθεατών, καθώς πολλοί άρχισαν να φοβούνται για όσα πρόκειται να ανακοινώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο συμβούλιο και ξεκίνησαν να παίζουν ύπουλα.