Asia Express highlights 21/10: Το νέο ζευγάρι που μπήκε στο παιχνίδι και ο άσχημος τραυματισμός του Γιώργου Μαυρίδη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Asia Express
Instagram / Asia Express

Χαμός έγινε στο χθεσινό 21/10 επεισόδιο του Asia Express, στο οποίο είδαμε τόσο τους παίκτες που κέρδισαν την δοκιμασία, ένα νέο ζευγάρι όσο και μια άσχημη περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη.

Τα 21/10 highlights του Asia Express

Άναυδοι όλοι - Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους ανακοίνωσε πως...

Μπορεί οι παίκτες του Asia Express να έχουν επιστρέψει στην ρουτίνα τους και να έχουν βρει τον παλιό τους εαυτό (δείτε εδώ πόσα κιλά έχασε ο Fipster στην Καμπότζη), ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής 21/10, άλλο ένα επεισόδιο προβάλλεται στο κανάλι του STAR.

Μάλιστα, ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε σε όλους πως ένα νέο ζευγάρι μπήκε για να διαγωνιστεί. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο. Η εμφάνισή τους τους άφησε όλους άναυδους, με τους ίδιους να αντιλαμβάνονται πως δεν είναι όλοι χαρούμενοι με την άφιξή τους. Αυτό τους δυσαρέστησε, καθώς δεν θεωρούν πως είναι σωστό, αλλά αυτό δεν θα τους πτοήσει σε καμία περίπτωση. Είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδείξουν τι αξίζουν.

«Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί, δεν τον ξέρω τον Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί, φαίνεται όμως, μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση τύπου… “Ήρθαμε να σας κερδίσουμε”», είπε χαρακτηριστικά ο Fipster.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αντιλήφθηκε αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής του: «Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό», σχολίασε ο ηθοποιός.

Επιστρέφουν στο παιχνίδι χωρίς να το καταλάβει κανείς - Τι συμβαίνει;

Ο κακός χαμός γίνεται στο νέο επεισόδιο του Asia Express, αφού μπήκαν στο παιχνίδι δύο νέοι παίκτες και όπως αποκάλυψε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης επιστρέφουν και η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis, αλλά στα κρυφά. Πως θα γίνει αυτό;

Οι δυο τους καλούνται να περάσουν από όλα τα μέρη που θα βρίσκονται τα ζευγάρια, αλλά για να μπουν και πάλι εντός διαγωνισμού θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφία όποιο ζευγάρι πετύχουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές! Θα τα καταφέρουν;

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι παίκτες του Asia Express ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το (21/10) race, αφού πρώτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου "πάλεψαν" με τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια. Στη συνέχεια, όλοι άρχισαν να ψάχνουν σπίτι για να περάσουν το βράδυ τους, μέχρι να ξημερώσει για να χτυπήσει κουδούνι τους και να συνεχίσουν την διαδρομή τους.

Με το φως του ήλιου, όμως, εμφανίστηκε και ένα πρόβλημα. Ο γνωστός τατουατζής και παρουσιαστής είχε ένα ατύχημα. Η μέση του άρχισε να τον πονάει πολύ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον ελέγξει η γιατρός του παιχνιδιού. Η ίδια, εξήγησε πως δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, αλλά του χρειάζεται ξεκούραση και γι' αυτό το ζευγάρι θα παραμείνει εκτός αγώνα αυτή τη φορά.

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του στην κάμερα.

Έφτασαν πρώτοι για άλλη μία φορά - Οι παίκτες που κέρδισαν την ασυλία

Άλλο ένα επεισόδιο του Asia Express έφτασε στο τέλος του. Μετά την άφιξη των δύο νέων παικτών στο παιχνίδι, όλοι τους αγωνίστηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην νέα τοποθεσία του Λάος, κρατώντας γεμάτα ποτήρια με καφέ που έφτιαξαν ολομόναχοι.

Ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν ένα μικρό αβαντάζ, κατά το οποίο έπρεπε να βρεθούν με λιγότερα ποτήρια στα χέρια τους από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά δεν ήταν εκείνοι που τερμάτισαν πρώτοι. Πρώτοι έφτασαν ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, για άλλη μία φορά, κερδίζοντας έτσι την ασυλία.

Νάσος και Παύλος Γαλακτερός