Family Game: «Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα» - Τα πρώτα λόγια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στην λαμπερή πρεμιέρα

Πάντα με το κλασικό τους χιούμορ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Family Game: «Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα» - Τα πρώτα λόγια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στην λαμπερή πρεμιέρα

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από το κανάλι του ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πραγματοποίησαν την πρεμιέρα του Family Game. Η έναρξη ήταν άκρως εντυπωσιακή και τα χειροκροτήματα "έπεσαν βροχή".

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή χορεύοντας, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και η σύζυγός του. Τα χαμόγελά τους έκαναν ολοφάνερο τον ενθουσιασμό τους για την νέα τους αρχή, πολλά χαμόγελα χάρισαν, όμως, και στους τηλεθεατές με τα πρώτα τους λόγια.

Τα πρώτα λόγια για την πρεμιέρα του Family Game

«Καλώς ήρθατε στο Family Game! Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο οικογενειακό, το πιο παρεϊστικο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο βράδυ θα είμαστε εδώ κοντά σας στον ΑΝΤ1 με το ολοκαίνουργιο Family Game! Θα γελάμε, θα διασκεδάζουμε, θα περνάμε υπέροχα και πάνω από όλα θα παίζουμε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά δίχως να αφήσει τον Μάρκο Σεφερλή να πει κουβέντα, με τον ίδιο να κάνει μία κλήση στο κινητό του: «Έλα ρε, που είστε; Εγώ είμαι εδώ σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει η Έλενα. Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα, αυτό που κάνει και σπίτι. Έγινε, θα έρθω από εκεί για να το δούμε παρέα».

Η χειρονομία του Μάρκου Σεφερλή που συγκίνησε την Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ακούσει τα εξ αμάξης για το ταλέντο του και τα θεατρικά του, αλλά οι συνάδελφοί του πίνουν νερό στο όνομά του. Μία τέτοια περίπτωση είναι η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια αποκαλύπτονττας άγνωστες ιστορίες που αποδεικνύουν την γενναιοδωρία του ηθοποιού.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.

Σε αυτή την περίσταση της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, που... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr