Κόκκινο Ποτάμι (23/10): Μεγάλη ανακούφιση για την Ιφιγένεια - Μαθαίνει πως ο γιος της...

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι (23/10): Μεγάλη ανακούφιση για την Ιφιγένεια - Μαθαίνει πως ο γιος της...

Η σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι" έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και φαίνεται πως το κοινό έχει "αγκαλιάσει" και τον δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει). Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής 23/10 έρχεται με άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (23/10) στο Κόκκινο Ποτάμι

Επεισόδιο 4

Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Η ίδια προσπαθεί να εξιλεωθεί, αλλά ο Δημοσθένης δε δέχεται τη συγνώμη της. Ο Νικολαϊδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. Ο Ισμαήλ σώζει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο Επίτροπο.

Θρηνεί το twitter για την σειρά του OPEN - Τι συνέβη

Το βράδυ της Κυριακής 16/10, άλλο ένα επεισόδιο της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι" προβλήθηκε στο κανάλι του OPEN (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν), ωστόσο μία σκηνή ήταν εκείνη που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει. Πιο συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο για τον γιο της, το μικρό Μιλτιάδη, ενημερώθηκε πως η κατάστασή του είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να μην τα καταφέρει.

Η είδηση αυτή την έκανε να καταρρεύσει και η ερμηνεία της καθήλωσε το Twitter, το οποίο αποθέωσε την Αναστασία Παντούση και από την άλλη θρηνούσε μαζί της για το παιδί της.