GNTM 5: Έβαλε τα κλάματα η Νικόλ μπροστά στους κριτές - «Ο λόγος που θέλω να είμαι...»

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Έβαλε τα κλάματα η Νικόλ μπροστά στους κριτές - «Ο λόγος που θέλω να είμαι...»

Ένα πλατό με πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις ήταν το αποψινό 24/10 που είδαμε στο GNTM 5, στο οποίο μάλιστα guest κριτής ήταν ο αγαπημένος όλων Χριστόφορος Κοτέντος (δείτε εδώ τα tweets που έκανε ο κόσμος).

Μπορεί το concept να ήταν απαιτητικό, ωστόσο πολλές κοπέλες έφεραν στους κριτές μια πολύ καλή λήψη. Μια από αυτές ήταν και η Νικόλ, η οποία έφερε πολύ μεγάλη συγκίνηση, καθώς τα πήγε πολύ καλά.

Η συγκίνηση της Νικόλ με τα λόγια της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: "Ο λόγος που θέλω να είμαι στο GNTM και ήθελα εξ αρχής να επιστρέψω στον διαγωνισμό είναι για κάτι κορίτσια σαν και εσάς. Προσπαθείτε, κάνετε καλά τη δουλειά σας και σας αρέσει να εξελίσσεστε!"

Τότε η Νικόλ συγκινήθηκε πολύ και αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM ήταν η Βίκυ Καγιά, μιας και είναι μια γυναίκα που θαυμάζει πάρα πολύ.

Λίγα λόγια για την Νικόλ Τσούλος

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η 23χρονη Νικόλ έρχεται από το μακρινό Τορόντο του Καναδά για το GNTM. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ωστόσο δεν έχει εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Με πατέρα προπονητή φυσικής κατάστασης και σύζυγο πρωταθλητή Μουάι Τάι, η Νικόλ δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πλούσιο αθλητικό βιογραφικό.

Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στο τένις αλλά και το άλμα εις ύψος στον Καναδά ενώ για 15 χρόνια ασχολούνταν με το μπαλέτο. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, πέρα από ένα καλλίγραμμο κορμί, της προσέφερε πειθαρχία, που θεωρεί ότι θα τη βοηθήσει για την παραμονή της στο GNTM. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της εργατικό αλλά και αγνό ενώ ονειρεύεται να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα για πάντα.

MOTTO: Carpe diem/ Seize the day