GNTN 5 highlights 24/10: Χαμός με τις 2 κοπέλες που έφυγαν από μόνες τους! Επέστρεψε ο κριτής που αγαπήθηκε περισσότερο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTN 5 highlights 24/10: Χαμός με τις 2 κοπέλες που έφυγαν από μόνες τους! Επέστρεψε ο κριτής που αγαπήθηκε περισσότερο

Απολαυστικό και ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 5. Είχαμε δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις, όπως και μια επιστροφή παλιού κριτή που ξετρέλανε ξανά το twitter όπως έκανε και τότε. Εμείς, συγκεντρώσαμε τις στιγμές που ξεχώρισαν περισσότερο.

Αναλυτικά τα 24/10 highlights του GNTM 5

Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα Αλεξία και Κάτια

Με μια οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε το 24/10 επεισόδιο, ενώ ήδη έχουν δει αρκετές παίκτριες που έχουν φύγει από το σπίτι με την θέλησή τους, κι άλλες λόγω των κριτών.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αλεξία Κούβελα ανακοίνωσε τις συμπαίκτριές της ότι υποχρεώσεις την καλούν και δεν μπορεί να το αφήσει άλλο, μιας και έχει την δική της επιχείρηση και συγκεκριμένα το πρώτο plus size πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η απόφασή της αυτή δεν φαίνεται να στεναχώρησε ιδιαίτερα τα κορίτσια, καθώς δεν είχε έρθει με αρκετές κοντά, λόγω του έντονου χαρακτήρα της, σε αντίθεση με την Κάτια και την Αλεξία, που έκλεψαν.

Η Αλεξία είναι 25 χρονών, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει δημοσιογραφία. Εδώ και 4 χρόνια εργάζεται ως plus-size μοντέλο. Επειδή έχει βιώσει προσωπικά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση εργασίας, δημιούργησε το πρώτο plus-size πρακτορείο στην Ελλάδα. Εκτός από τη μόδα της αρέσει πολύ και ο κινηματογράφος. Μάλιστα έχει φτιάξει ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική, πεισματάρα και κοινωνική. Πιστεύει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με το σώμα της, την κάνουν να ξεχωρίζει.

«Θα της αποδείξω το αντίθετο» - Σε αυτές τις 3 κοπέλες έδωσε το disadvantage η Μύρια

Νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης ήταν η Μύρια, για αυτό και στην δοκιμασία είχε στα χέρια της αβαντάζ και ντισαβαντάζ προκειμένου να τα μοιράσει σε 3 κοπέλες και να τις δυσκολέψει.

Το σετ λοιπόν ήταν με μια καρότσα με καρπούζια, με τις παίκτριες να έπρεπε να σκεφτούν το δικό τους σλόγκαν και να ποζάρουν ως επιχειρηματίες μιας εταιρίας με καρπούζια.

Η Μύρια είχε το αβαντάζ να την βοηθήσει και να την καθοδηγήσει η Μαίρη Βιτινάρος, ενώ είχε την ευκαιρία να διαλέξει 3 κοπέλες οι οποίες έπρεπε να κουβαλάνε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης ένα καρπούζι. Αυτές που διάλεξε ήταν η Τζούλια, η Γιέβα και την Δέσποινα, μιας και όπως είπε τις θεωρεί τις πιο αδύναμες, οι οποίες δεν το πήραν και πολύ καλά και είπαν ότι θα τις αποδείξουν το αντίθετο.

Επέστρεψε στο ριάλιτι παλιός κριτής

Όλες οι κοπέλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν την καλύτερη φωτογραφία στο πλατό. Μάλιστα, μόλις έφτασαν ενώπιων των κριτών, τους ανακοίνωσαν πως ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ένας παλιός κριτής του GNTM και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χριστόφορο Κοτέντο, που ήταν ένας από τους κριτές των πρώτων κύκλων από το ριάλιτι στις σεζόν 2008-2010.

Έβαλε τα κλάματα η Νικόλ μπροστά στους κριτές - «Ο λόγος που θέλω να είμαι...»

Ένα πλατό με πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις ήταν το χθεσινό. Μπορεί το concept να ήταν απαιτητικό, ωστόσο πολλές κοπέλες έφεραν στους κριτές μια πολύ καλή λήψη. Μια από αυτές ήταν και η Νικόλ, η οποία έφερε πολύ μεγάλη συγκίνηση, καθώς τα πήγε πολύ καλά.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: "Ο λόγος που θέλω να είμαι στο GNTM και ήθελα εξ αρχής να επιστρέψω στον διαγωνισμό είναι για κάτι κορίτσια σαν και εσάς. Προσπαθείτε, κάνετε καλά τη δουλειά σας και σας αρέσει να εξελίσσεστε!"

Τότε η Νικόλ συγκινήθηκε πολύ και αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM ήταν η Βίκυ Καγιά, μιας και είναι μια γυναίκα που θαυμάζει πάρα πολύ.

Ανακοίνωσε στο πλατό ότι αποχωρεί οικειοθελώς και τους "πάγωσε" όλους

Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά φώναξε τις δύο παίκτριες με τις καλύτερες φωτογραφίες και αυτές ήταν η Νικόλ και η Μικαέλα. Πριν όμως ανακοινώσει την καλύτερη λήψη, η Νικόλ με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί ένα οικογενειακό της πρόσωπο και πρέπει να φύγει για Καναδά.

Η απόφαση αυτή σόκαρε την Βίκυ Καγιά, τους κριτές αλλά φυσικά και όλο το πλατό καθώς η Νικόλ ήταν ένα πολύ δυνατό μοντέλο και ένα από τα φαβορί. Όσον κι αν προσπάθησαν όλοι να την μεταπείσουν, εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Αλλάζουν τα πάντα - Η ανακοίνωση των κριτών για τους νέους κανόνες των παιχνιδιού

Mετά από την αποχώρησή, οι τρεις κριτές βγήκαν εκτός εαυτού, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι έχουν συμβεί τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες και πως οι κοπέλες πετάνε με το καλημέρα αυτήν την ευκαιρία, που ελάχιστες μόνο καταφέρνουν και έχουν.

Μάλιστα, αποφάσισαν ότι όλοι οι κανόνες θα αλλάξουν και ότι θα μπουν στο παιχνίδι κορίτσια, που είχαν αποδείξει το πόσο πολύ το θέλουν.