Αυτή η νύχτα μένει: «Η Νίτσα ξέρει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας» - Spoiler "φωτιά" από την Κόρα Καρβούνη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Η Νίτσα ξέρει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας» - Spoiler

Η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (24/10) στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» όπου πέρα από την συγκλονιστική εξομολόγησή της -δείτε εδώ αναλυτικά η ίδια δεν δίστασε να αανφερθεί και για την σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, «Αυτή η νύχτα μένει». Μάλιστα, έδωσε λεπτομέρειες για τη συνέχεια της σειράς που έχει καθηλώσεις τους τηλεθεατές.

Οι δηλώσεις της Κόρας Καρβούνη για τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει

«Κάνω σποραδικές εμφανίσεις τηλεοπτικά. Έχω κάνει θέατρο και σινεμά. Οι ταινίες που έχω κάνει έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Σε κωμωδία αμιγώς δεν έχω παίξει. Με επιλέγουν για δραματικούς λόγους.

Για τον ρόλο της «Νίτσας» στο «Αυτή η νύχτα μένει»: «Εκτός από τον ρόλο, ήταν το σενάριο, η Κατερίνα Φιλιώτη η σκηνοθέτης μου και φυσικά το καστ. Είναι το πιο ύπεροχο καστ που έχω δει σε ελληνική σειρά. Η Νίτσα ξέρει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας. Θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν και των δύο, από απόψε».

Λίγα λόγια για την Κόρα Καρβούνη

  • Η Κόρα Καρβούνη (22 Απριλίου 1980) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
  • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Το 2002 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
  • Είναι ηθοποιός με συμμετοχές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νότια Κορέα, την Αμερική και την Ιταλία.
  • Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως "Άμυνα ζώνης", "Το 10", "Άγρια παιδιά" και "Καρυωτάκης" ενώ στον κινηματογράφο είναι χαρακτηριστικές οι ερμηνείες της στις ταινίες: Tungsten (2010) και J.A.C.E. (2011).
  • Το 2006 τιμήθηκε ως η Καλύτερη Ελληνίδα Ηθοποιός από το περιοδικό Αθηνόραμα.
  • Έχει λάβει δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Β' Γυναικείου Ρόλου για το J.A.C.E. (2013) και Α' γυναικείου ρόλου για το September