Έντονο άρωμα «Sex and the City» στο GNTM 5 - Η δοκιμασία που θα φέρει τα πάνω κάτω

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονο άρωμα «Sex and the City» στο GNTM 5 - Η δοκιμασία που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μετά από την φανερή συγκίνηση της Μικαέλας που παρακολουθήσαμε λίγα λεπτά νωρίτερα στο GNTM 5, σειρά είχε μια ακόμη δοκιμασία που περίμενε τα επίδοξα μοντέλα. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε παρακολουθήσει αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, ωστόσο όσα κορίτσια έχουν παραμείνει στο ριάλιτιβ επιθυμούν όσο τίποτα άλλο το πολυπόθητο έπαθλο.

Έτσι, η αποψινή δοκιμασία στη νέα φωτογράφιση είχε άρωμα Μανχάταν με τα κορίτσια να μεταμορφώνονται στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City. Η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, τους ανακοινώνουν ότι το concept είναι εμπνευσμένο από την αμερικανική σειρά «θρύλο» στο πλαίσιο καμπάνιας για γνωστό brand ρούχων.

Ο φωτογράφος Γιώργος Αγγελής, πήρε θέση και το ζητούμενο απαιτούσε extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge. Άραγε ποια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να πάρει την καλύτερη φωτογραφία;

Η αποψινή (25/10) δοκιμασία στο GNTM 5

Η πρώτη ανάρτηση της Νικόλ μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM 5

Την απόφασή της να αποχωρήσει από το GNTM 5 ανακοίνωσε στο χθεσινό 24/10 επεισόδιο η Νικόλ Τσούλος, η οποία έπρεπε για κάποιους οικογενειακούς λόγους να φύγει εκτάκτως στον Καναδά (δείτε εδώ το βίντεο με την ανακοίνωσή της).

Μετά την αποχώρησή της, η Νικόλ επέστρεψε στα social media και προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Ένα εξαίσιο ταξίδι στον χώρο της μόδας ήρθε για εμένα στο τέλος του! Ήταν ένα φιλόδοξο βήμα για εμένα, ένα μονοπάτι που με ταξίδεψε πίσω στην πατρίδα μου με σκοπό να πυροδοτήσω το όνειρο μου και να εξελιχθώ στον χώρο της μόδας!

Ένα όνειρο που πολλές φορές φαίνεται μακρινό και ακατόρθωτο αλλά είναι μόνο μια απόφαση μακριά. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει θάρρος να απομακρυνθεί από την οικεία ακτή του! Το GNTM για έμενα ήταν ένα ταξίδι γεμάτο πρωτόγνωρα συναισθήματα, αξέχαστα μαθήματα και υπέροχους ανθρώπους! Έζησα το πάθος μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι διέθετα! Μην αφήνετε ποτέ τους στόχους σας να έχετε υγεία, χαμόγελο, μεγάλα όνειρα και μακάρι… ένα γραμμάριο τύχης.

Δεν αρκεί ενα ποστ για να ευχαριστήσω την ομάδα και τα άτομα που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι και τις στιγμές που έζησα μαζι τους.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους θαυμάσιους κριτές που με τις συμβουλές τους και την παρουσία τους έμαθα πολλά πράγματα για αυτόν το χώρο και για τον εαυτό μου!»

Η πρώτη ανάρτηση της Νικόλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5