GNTM 5: Ανακοίνωσε στο πλατό ότι αποχωρεί οικειοθελώς και τους "πάγωσε" όλους - Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί

Δεν μπορούσε να το πιστέψει κανείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Ανακοίνωσε στο πλατό ότι αποχωρεί οικειοθελώς και τους

Χαμός έχει γίνει στο αποψινό 24/10 επεισόδιο του GNTM 5, καθώς ξεκίνησε με μια οικειοθελή αποχώρηση, συνέχισε με ένα απαιτητικό και ιδιαίτερο concept και τελείωσε με την επιστροφή του Χριστόφορου Κοτέντου στο παιχνίδι, ο οποίος βρέθηκε ως guest star, με το Twitter να τον αποθεώνει.

Η ανακοίνωση της Νικόλ για την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM 5

Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά φώναξε τις δύο παίκτριες με τις καλύτερες φωτογραφίες και αυτές ήταν η Νικόλ και η Μικαέλα. Πριν όμως ανακοινώσει την καλύτερη λήψη, η Νικόλ με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί ένα οικογενειακό της πρόσωπο και πρέπει να φύγει για Καναδά.

Η απόφαση αυτή σόκαρε την Βίκυ Καγιά, τους κριτές αλλά φυσικά και όλο το πλατό καθώς η Νικόλ ήταν ένα πολύ δυνατό μοντέλο και ένα από τα φαβορί. Όσον κι αν προσπάθησαν όλοι να την μεταπείσουν, εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Λίγα λόγια για την Νικόλ Τσούλος

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η 23χρονη Νικόλ έρχεται από το μακρινό Τορόντο του Καναδά για το GNTM. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ωστόσο δεν έχει εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Με πατέρα προπονητή φυσικής κατάστασης και σύζυγο πρωταθλητή Μουάι Τάι, η Νικόλ δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πλούσιο αθλητικό βιογραφικό.

Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στο τένις αλλά και το άλμα εις ύψος στον Καναδά ενώ για 15 χρόνια ασχολούνταν με το μπαλέτο. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, πέρα από ένα καλλίγραμμο κορμί, της προσέφερε πειθαρχία, που θεωρεί ότι θα τη βοηθήσει για την παραμονή της στο GNTM. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της εργατικό αλλά και αγνό ενώ ονειρεύεται να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα για πάντα.

MOTTO: Carpe diem/ Seize the day