GNTM 5 highlights 25/10: Η απογοητευμένη Βίκυ Καγιά και η ατάκα που έφερε... κατσάδιασμα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 25/10: Η απογοητευμένη Βίκυ Καγιά και η ατάκα που έφερε... κατσάδιασμα

Το βράδυ της Τρίτης 25/10 παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5, το οποίο ήταν άκρως απολαυστικό. Στιγμές γέλιου, τούμπες και κράξιμο ήταν μερικά από τα highlights της βραδιάς. Εμείς ωστόσο να σημειώσουμε, πως ήδη γνωρίζουμε την 7αδα πριν τον τελικό.

Τα 25/10 highlights του GNTM 5

"Λύγισε" η Μικαέλα μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των κοριτσιών

Μεταξύ άλλων, παρακολουθήσαμε την Μικαέλα να έχει μείνει μόνη της στο δωμάτιο μετά από τις συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει έρθει πολύ κοντά με την κόρη της μέσα στον διαγωνισμό κάτι που την έκανε να συγκινηθεί για τα καλά.

Μικαέλα Μαρλή

«Η Βίκυ Καγιά φάνηκε ότι πληγώθηκε, τρελαίνεται μαζί μας»

Όπως είναι λογικό το να αποχωρούν τόσες πολλές κοπέλες, συμβαίνει πρώτη φορά στο ριάλιτι μόδας, κάτι που αποτυπώνει ξεκάθαρα την απογοήτευση της Βίκυς Καγιά.

Μεταξύ άλλων, η Αλεξία δεν δίστασε να αναφέρει στο κιου που έκανε πως: «Ήταν πολύ βαρύ. Πώς έφυγε έτσι; Σαν να μην το θέλουμε; Να μην το προσπαθούμε; Νιώθουν κι αυτοί disrespect. Η κ. Καγιά είναι πάρα πολύ μέσα σε αυτό φέτος. Τρελαίνεται μαζί μας, να μας μαθαίνει και να τα πηγαίνουμε καλά, οπότε πολύ πιθανό να νιώθει ένα direspect.

Δείτε τι σας κάνουμε και τι σας φέρνουμε κι εσείς τι κάνετε; Φεύγετε μόνοι σας. Φάνηκε ότι δεν θύμωσε, αλλά σαν να πληγώθηκε». Άραγε αναμένεται να δούμε και άλλη αποχώρηση;

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Τράικο για το GNTM 5

Έντονο άρωμα «Sex and the City» στο GNTM 5

Η δοκιμασία στη νέα φωτογράφιση είχε άρωμα Μανχάταν με τα κορίτσια να μεταμορφώνονται στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City. Η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, τους ανακοίνωσαν ότι το concept είναι εμπνευσμένο από την αμερικανική σειρά «θρύλο» στο πλαίσιο καμπάνιας για γνωστό brand ρούχων.

Ο φωτογράφος Γιώργος Αγγελής, πήρε θέση και το ζητούμενο απαιτούσε extraordinary στυλ και προσωπικότητα, παρεΐστικο attitude, συνεργασία και διάδραση μεταξύ τους, στοιχεία που προηγήθηκαν στο mini challenge.

Η Μικαέλα έκανε την ανατροπή - Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage;

Αφού η Μικαέλα ήταν εκείνη η οποία κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, κλήθηκε να μοιράσει τα μειονεκτήματα στην σημερινή δοκιμασία. Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη χώρισε τα κορίτσια σε τριάδες και έδωσε το disadvantage σε Μαρία και Τζούλια, οι οποίες φωτογραφήθηκαν με τη Mary Vitinaros.

«Πρώτη φορά γίνεται αυτό» - Η Βίκυ Καγιά τα "έβαψε" σκούρα με τις απανωτές αποχωρήσεις

Φέτος οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αφού σε κάθε επεισόδιο δεν υπάρχει διαγωνιζόμενη που να μην έχει ανακοινώσει στην παραγωγή την οικειοθελή αποχώρησή της.

Να τονίσουμε πως τα κορίτσια που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι τέσσερα και σε συνδυασμό με εκείνες που αποχωρούν λόγω της δοκιμασίας έχει ως τελικό αποτέλεσμα να μειωθούν δραστικά.

Αυτό όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” στην παραγωγή αλλά και στην κριτική επιτροπή. Έτσι, η μοναδική λύση που έχουν είναι να προσθέσουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Έτσι, όλοι οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν κάποια από τα κορίτσια που είχαν κοπεί στη φάση των bootcamp προκειμένου να μπουν στο σπίτι και να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

GNTM 5: Βίκυ Καγιά

Η Δέσποινα "άναψε" τα λαμπάκια των κριτών με την ατάκα της - Την "κατσάδιασαν" χωρίς τέλος

Η κριτική επιτροπή δεν μασάει τα λόγια της, κάτι που είδαμε για άλλη μια φορά αφού έγιναν αυστηροί με κάποιες υποψήφιες ενώ επιβράβευσαν κάποιες άλλες.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα της Δέσποινας να κριθεί, δεν δίστασε να παραδεχτεί μπροστά στους κριτές ότι κουράστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και αυτό τους ενόχλησε αρκετά. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά την ρώτησε: «Στις πρώτες δυο βόλτες, ήσουν πιο χαλαρή, πιο ήρεμη. Μετά μάγκωσες, έσφιξες και δεν ήξερες που κοιτάς, πού βρίσκεσαι, δεν άκουγες οδηγίες, δεν ήσουν σίγουρη που είναι ο φωτογράφος. Τι συνέβη Δέσποινά;»

Έτσι, η Δέσποινα της απάντησε ξεκάθαρα πως κουράστηκε. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά που δεν αφήνει να πέσει μύγα στο σπαθί της πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Το κουράστηκα στη δουλειά μας είναι βαριά λέξη. Είναι βαριά λέξη να πεις στον πελάτη κουράστηκα σε 9 λεπτά. Η καριέρα σου σφραγίζεται εκεί! Γιατί οι φωτογραφίσεις, οι καμπάνιες διαρκούν ώρες ατελείωτες. Τέλος πάντων σκέψου τα λίγο και εύχομαι να μείνεις μέχρι την επόμενη φορά και να μας δείξεις κάτι καλύτερο!».

"Μάγεψε" την κριτική επιτροπή και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία

Τελικά, η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και να "έκλεψε" τις εντυπώσεις των κριτών ήταν η Γιέβα η οποία κέρδισε το εισιτήριο και για την επόμενη φάση χωρίς κανένα άγχος.

Το disadvantage που της έδωσαν έπιασε τόπο και αποχώρησε με κλάματα

Όπως φάνηκε το disadvantage που έδωσε η Μικαέλα στην Τζούλια κατάφερε να την βγάλει εκτός κάτι που την έκανε να κλάψει μετά από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά. Ωστόσο, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά όλο πείσμα πως πρόκειται να την δύμε ξανά στο παιχνίδι.