Love Island highlights 26/10: Τα "καυτά" πλάνα και η αποχώρηση "φωτιά"

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island highlights 26/10: Τα

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Love Island (δείτε πότε θα γίνει ο τελικός), οι εξελίξεις τρέχουν στην Τενερίφη με τους παίκτες να αποχωρούν ένας ένας μέχρι να βρεθεί ο νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο. Ορισμένα μάλιστα ζευγάρια ήδη έχουν βρει τον έρωτα.

Τα 26/10 highlights του Love Island

Πεθαίνουν ο ένας για τον άλλο - Τα "καυτά" φιλιά της Κλαούντια και του Αλέξανδρου στη σουίτα του νησιού

Τα ακατάλληλα πλάνα στη βίλα του Love Island είναι πολλά (δείτε εδώ το στιγμιότυπο της Κλαούντια που δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ), και φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 ο Αλέξανδρος δεν σταμάτησε να φιλά την Κλαούντια Πένκα.

Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια άρχισε να έχει αισθήματα για κάποιον από τους άντρες του σπιτιού.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι στο Love Island θα είχα μια σχέση τόσο σοβαρή που θα έμπαινα και στη σουίτα. Κοίτα να δεις» ομολόγησε στον αγαπημένο της.

Και συμπλήρωσε: «Αγάπη μου ξέρεις πόσο ακραίο είναι για μένα που είμαστε μαζί; Δηλαδή, δεν ξέρω, δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί στην αρχή δεν σε έβλεπα καθόλου ερωτικά. Την πρώτη φορά ήσουν απλά ένα ωραίο παιδί και χαιρόμουν για τη Νίκη που ήσασταν μαζί. Είναι η πιο φυσιολογική σχέση που έχω κάνει, να ξέρεις».

Με εκείνον να της απαντά: «πιστεύω ότι ήρθαμε πιο κοντά όταν ήρθε ο Φάνης. Τότε είχα νευριάσει τόσο άσχημα γιατί δεν μου έδινες καν σημασία, μίλαγες με τον Φάνη και λέω «ρε φίλε με κοροϊδεύει». Πραγματικά το χρωστάμε στον Φάνη, εκείνος μας ένωσε».

Η Κατερίνα έκρινε το αποτέλεσμα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από την βίλα

Μετά την επιστροφή της Νίκης στο Love Island (δείτε εδώ τις αντιδράσεις των συμπαικτών της), η ίδια βγήκε τρία ραντεβού και κλήθηκε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι της στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε.

Κατέληξε, λοιπόν, στον Φάνη, αφήνοντας και τον ίδιο, αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους άφωνους. Έτσι, έμειναν σίνγκλ ξανά ο Παναγιώτης και ο Χρήστος. Η απόφαση για την τύχη τους ήταν στα χέρια της Κατερίνας, η οποία, παρόλο που, όπως λένε μερικοί, "έκραζε" τον Παναγιώτη, τον επέλεξε για να σταθεί στο πλευρό της ως η σχέση της.

Ο ίδιος ενθουσιάστηκε πολύ και κατά τη γνώμη του η καλή του δεν θα ταίριαζε με τον Χρήστο, οπότε η απόφασή της ήταν πολύ σωστή, όμως αυτό σήμαινε πως ο Χρήστος θα έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να τα αφήσει όλα πίσω του. Και αυτό έκανε.