Love Island: Χώρισαν όλοι - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που "συντάραξε" την βίλα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Χώρισαν όλοι - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που

Το Love Island φτάνει στο τέλος του (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός) και λίγο πριν έρθει αυτή η στιγμή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/10 προχώρησε σε μία ανακοίνωση που έφερε όλους τους παίκτες σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα νέα ζευγάρια του Love Island

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έπρεπε να γίνει ένα νέο recouple, το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη δοκιμασία μέχρι στιγμής και σύμφωνα με αυτό όλα τα ζευγάρια έπρεπε να δημιουργηθούν από την αρχή και κανένας δεν έπρεπε να αποκτήσει ως ταίρι το ήδη υπάρχον του.

Μάλιστα, δεν επιτρέπεται να περάσουν το βράδυ τους μαζί, ούτε να αγκαλιαστούν και να φιληθούν, διότι διαφορετικά θα υπάρχουν κυρώσεις. Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια, λοιπόν; Θα καταφέρουν να αντέξουν;

"Στήθηκε πανηγύρι" στο Twitter με την χθεσινή (26/10) αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island έφτασε στο τέλος του την Τετάρτη 26/10 και άλλος ένας παίκτης αποχώρησε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και ποιος τον έδιωξε). Παρόλο που, απ' ότι φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν παρακολουθούν πολλοί το ριάλιτι, υπάρχουν μερικοί πιστοί τηλεθεατές.

Αυτοί είναι που γέμισαν και το Twitter με τα σχόλιά τους για τις σημερινές (26/10) εξελίξεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν βρήκαν σωστό το γεγονός πως έμεινε ο Παναγιώτης, όμως ορισμένοι το θεώρησαν ξεκαρδιστικό.