J2US: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ανατριχίλα» - Έμεινε άλαλη η Δέσποινα Βανδή με το ζευγάρι που σάρωσε στη σκηνή

Τους αποθέωσε για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ανατριχίλα» - Έμεινε άλαλη η Δέσποινα Βανδή με το ζευγάρι που σάρωσε στη σκηνή

Ποδαρικό φαίνεται πως έκαναν ο Ιώαννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή στο Just The 2 of Us (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει) καθώς είναι ένα από τα ζευγάρια που έχει δώσει πολύ καλή εντύπωση τόσο στους κριτές όσο και στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, το μουσικό ζευγάρι πριν από λίγο ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία «Λάβα».

Μετά λοιπόν από την ερμηνεία τους, οι κριτές έπρεπε να τους βαθμολογήσουν ωστόσο όπως παρακολουθήσαμε η Δέσποινα Βανδή έμεινε άλαλη αφού δεν δίστασε να τους αποθεώσει στον αέρα του μουσικού show.

Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε τον Ιωάννα Μελισσανίδη και την Μελίνα Μακρή στο J2US

«Τέσσερα χρόνια σε αυτό το σόου δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ανατριχίλα. Σε ένα πραγματικά μοναδικό σόου που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα με αυτή ην παραγωγή, με έναν υπέρτατο σκηνοθέτη επί σκηνής και εννοώ τον Φωκά Ευαγγελινό. Νομίζω ήταν μια εμφάνιση που οι ψυχές σας συντονίστηκαν και ενώθηκαν με τέτοιο τρόπο. Η ενέργεια που βγάζατε αλλά και όλες αυτές οι αργές κινήσεις που κάνατε, είχαν παράλληλα και τόση ένταση».

Οι σπόντες του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για το J2US και τον Κοκλώνη σχετικά με τα αγορασμένα tweets

Ένα σκετς για το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 ο Φώτης Σεργουλόπολος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με αφορμή τα bots με τα δεκάδες αυτοματοποιημένα tweets που έγιναν κατά τη διάρκεια του μουσικού σόου το περασμένο Σάββατο (δείτε εδώ τα highlights).

Τζένη Μελιτά: «Πώς να το ανεβάσουμε το Twitter; Κάτι πρέπει να σκεφτούμε. Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. Μήπως να επενδύσουμε στη διαφήμιση, ας το πω έτσι κομψά. Αλλά στην τεχνολογία. Μπορούμε να κόψουμε ένα μπάτζετ από την εκπομπή να αγοράσουμε tweets. Θα αγοράσουμε… μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: «Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα φανεί ότι είναι ψέμα. Σαββατοκύριακο;

Τζένη Μελιτά: Καθημερινή, συγγνώμη. Πώς μου ήρθε; Τι είμαι κι εγώ;

Φώτης: Άντε ρε, δεν γίνονται αυτά.

Τζένη Μελιτά: Αυτά παιδιά δε γίνονται.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δε γίνονται παιδιά αυτά.

Ο Νίκος Κοκλώνης πριν μερικές πάντως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με τα bots:

«Τι ωραία που ήταν χθες στο πάρτι μας! Ευχαριστώ που ήσασταν πάλι όλοι στην παρέα μας! Κι αν κάποιοι θέλουν να μας σπαμάρουν με bots. δεν θα τους αφήσουμε, το δικό μας κοντακτ είναι ουσιαστικό κ 100% αληθινό!»