J2US: «Είναι ντροπή τώρα που το λέω αλλά σας περίμενα χειρότερους» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Σταυροπούλου που δεν περίμενε κανείς

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Είναι ντροπή τώρα που το λέω αλλά σας περίμενα χειρότερους» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Σταυροπούλου που δεν περίμενε κανείς

Ο ανταγωνισμός στο φετινό J2US είναι γεγονός καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δείξει πως θα ήθελαν κα κερδίσουν. Έτσι λοιπόν και η κρητική επιτροπή έχει την απίτηση οι διαγωνιζόμενοι να τα πάνε καλά.

Μπορεί να είδαμε νωρίτερα τα αίματα να "ανάβουν" -δείτε εδώ τί συνέβη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τον Σταμάτη Φασουλή, ωστόσο η ροή του προγράμματος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς μιας και απόψε (29/10) αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή ανέβηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο dj Pitsi όπου ερμήνευσαν το "Όλα στα καταλογίζω", της Καίτης Γαρμπή. Μετά από το act τους λοιπίν, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να παραδεχτεί: "Εντυπωσιάσατε θετικά, δεν το περίμενα.

Να σας εκμυστηρευτώ ότι σας περίμενα χειρότερους, ντροπή μου που το λέω τώρα αλλά είναι αλήθεια. Για το τραγούδι το λέω. Μπράβο σας". Να τονίσουμε πως τοζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Η εμφάνιση του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο J2US

«Συγγνώμη Στέφανε, είσαι coach, αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή»

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο αδερφός του Dj Pitsi (δείτε εδώ το πραγματικό τους επίθετο) διαγωνίστηκαν για άλλο ένα βράδυ στην πίστα του Just the 2 of Us, αλλά δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Ερμήνευσαν το τραγούδι "Για δυο" και στο στόχαστρο βρέθηκαν και οι δύο.

Η Καίτη Γαρμπή, δηλαδή, εξήγησε πως και ο διάσημος Dj δεν ήταν πολύ καλός, αλλά και ο νεαρός Στέφανος έχει πολλά να μάθει ακόμα. Μάλιστα, γι' αυτό τον χαρακτήρισε και μαθητή αντί για δάσκαλο, που είναι στο παιχνίδι.

«Αχ, προσπαθεί το παλικάρι. Προσπαθεί αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Αντίθετα, επειδή συνεχίζω να βλέπω τον Στέφανο από το προηγούμενο τάλεντ σόου σαν μαθητή… Συγγνώμη Στέφανε, είσαι πια coach αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε η τραγουδίστρια: «Όμως εδώ βαθμολογείται ο Dj Pitsi και δεν πατάγαμε σήμερα πολύ καλά. Φαίνεται ότι προσπαθεί, ότι δουλεύει πολύ απλά δεν βγαίνει».