Love Island: Σε κρίση η σχέση Μαρίας και Αργύρη - «Φέρεται σαν παιδάκι»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island: Σε κρίση η σχέση Μαρίας και Αργύρη - «Φέρεται σαν παιδάκι»

Το βράδυ του Σαββάτου (29/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του «Love Island» (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει) όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Μπορεί να είδαμε μια μίξη στα ζευγάρια μετά από την ανακοίνωση της παραγωγής ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν έχει αρέσει ιδιαίτερα στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ζευγάρια που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Αργύρης με την Μαρία όπου είναι αρκετά ταιριαστοί. Βέβαια, όπως φαίνεται περνάνε ήδη την πρώτη κρίση στην σχέση τους καθώς η ίδια έχει "ξενερώσει" με την στάση του Αργύρη ιδίως στο πάρτι.

Η Μαρία ξενέρωσε με την συμπεριφορά του Αργύρη στο πάρτι του Love Island

«Μήπως επηρεαστήκαμε από τις κακές γλώσσες;» - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "έσπασε" τη σιωπή της για το Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το βράδυ του Σαββάτου 22/10 απαντά στα μηνύματα των ακολούθων της στο Instagram με απόλυτη ειλικρίνεια για τις αποφάσεις της σχετικά με τη δουλειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η αφορμή γι' αυτό δόθηκε ύστερα από την συνέντευξή της όπου μίλησε για όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του GNTM.

Έτσι, λοιπόν, μερικές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν την απόφασή της να παρουσιάσει το Love Island, ένα σόου που φαίνεται πως έχει διχάσει το κοινό, αλλά και την σχέση της με τα πιο κοντινά πρόσωπα που έχει αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Μήπως η αυλή σας δε σας βοηθάει όσο νομίζετε;» ήταν η ερώτηση, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά: «Δεν έχω αυλή και δεν θα αποκτήσω ποτέ. Έχω δίπλα μου 5 ανθρώπους στο σύνολο που με γνωρίζουν σχεδόν 15 χρόνια, με αγαπούν αληθινά, με νοιάζονται και με προσέχουν.

Και στις καλές μου στιγμές και στις κακές. Οι αυλές, όπως όλοι γνωρίζουμε, στις καλές σου στιγμές σε ζηλεύουν και περιμένουν στη γωνία για τις κακές, να την κάνουν με ελαφρά και μάλιστα επιδεικτικά… τι όχι; *εκτός αν εννοείς την αυλή του σπιτιού μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση