Τετάστιες αλλαγές στον ANT1 - Πως επηρεάζεται η Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συγκεκριμένα αλλάζει και πότε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τετάστιες αλλαγές στον ANT1 - Πως επηρεάζεται η Ζέτα Μακρυπούλια

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες ημέρες και μέσα σε αυτές θα βρίσκεται και η Ζέτα Μακρυπούλια, της οποία το Ρουκ Ζουκ Special σταματάει να προβάλλεται. Γιατί όμως;

Τι αλλάζει στον ΑΝΤ1 και επηρεάζεται και η Μακρυπούλια

Παρόλο που η τηλεθέαση είναι πολύ ικανοποιητική για τον σταθμό του Αμαρουσίου, οι αλλαγές δεν γίνεται να μην επηρεάσουν το Ρουκ Ζουκ Special. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές γίνονται λόγω του Μουντιάλ που ξεκινάει και θα παίζει στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, πολλοί αγώνες θα παίζουν την ώρα του τηλεπαιχνιδιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί. Από την άλλη η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκινάει και πρόβες στο θέατρο, οπότε η απόφαση αυτή δεν την επηρεάζει πολύ μιας και θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Να σημειωθεί πως επηρεάζεται άμεσα και η σειρά Παγιδευμένοι.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ Special ANT1

Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά επέστρεψε το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) αλλά και τους παίκτες κάθε επεισοδίου, να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Φυσικά, κάθε φορά δεν λείπουν και οι στιγμές που κάπως.. προκαλούν νεύρα στην παρουσιάστρια, μιας και μερικοί διαγωνιζόμενοι δυσκολεύονται αρκετά.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/10, ένας από τους παίκτες τα βρήκε σκούρο στο παιχνίδι της παντομίμας που χρειάστηκαν 3 ολόκληρα λεπτά για να βρει τη φράση. Η Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησε όσο μπορούσε να τον βοηθήσει, με την υπομονή της όμως να εξαντλείται.

Στο τέλος μάλιστα, ο παίκτης βρήκε τη φράση και δε δίστασε να ζητήσει «συγγνώμη» στην παρουσιάστρια που την κούρασε, με εκείνη βέβαια να γελάει.