The 2night Show: Οι αποψινοί 8/11 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μιλήσουν για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night Show: Οι αποψινοί 8/11 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Μαρία Διακοπαναγιώτου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 23:30 στην εκπομπή «The 2Night Show» μερικούς ακόμα καλεσμένους, που είναι έτοιμοι να μιλήσουν για όλους και για όλα.

Οι αποψινοί 8/11 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Ο παρουσιαστής υποδέχεται τον Στέλιο Κρητικό και τους γιους του, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός περιγράφει πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία, τον αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και την υπέροχη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

Γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος τον αποκαλεί «ωραίο τυπάκι»; Ζήλεψε ο μικρότερος Άρης για την εμπειρία του αδελφού του στο «Globetrotters»; Γιατί ο Στέλιος είχε απορρίψει την πρώτη δελεαστική πρόταση, για συμμετοχή στο «Survivor»; Πώς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους στον κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή;

Τέλος, μαθαίνουμε για τα πρώτα βήματα του Μιχαήλ Αγγέλου στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Τρία μίλια», για την καριέρα του Άρη στο stand up comedy και για τη συμμετοχή του Στέλιου, στη θεατρική παράσταση «Cock».

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Ορέστης Ανδρεαδάκης. Ο επαγγελματίας «λάτρης» και κριτικός κινηματογράφου, μιλάει για την πολύχρονη πορεία του, καθώς και για τις εκπομπές που παρουσίαζε, ενώ μοιράζεται χαρακτηριστικές στιγμές από συνεντεύξεις του, με διάσημους αγαπημένους ηθοποιούς.

Θυμάται τον «ευγενή» Ντάνιελ Ντέι Λιούις, τον «αυθεντικό» Τζορτζ Κλούνεϊ, τον «αμίλητο» Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον άνετο Μπραντ Πιτ, την «ξινούλα» Αντζελίνα Τζολί και τον «στριφνό», Τζον Τραβόλτα.Πόσες εκατοντάδες αυτόγραφα έχει στην κατοχή του; Πώς αντιμετωπίζει την αγοραφοβία του, όταν βρίσκεται μέσα στο πλήθος; Γιατί οι εκπομπές κινηματογράφου σταμάτησαν να «πουλάνε»; Τέλος, ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σηκώνει την «αυλαία» και μας «συστήνει» τις φετινές εντυπωσιακές συμμετοχές.

Το απρόσμενο τηλεφώνημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον πατέρα του στον αέρα του The 2night show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 ο Κώστας Φιλιππόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καλλιτεχνική του διαδρομή μέχρι σήμερα. Μάλιστα, αυτό έδωσε αφορμή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση.

«Δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της. Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω τι κατάλαβα από αυτή την ζωή.

Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κάλεσε τον πατέρα, Τάσο.

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

«Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους. Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Αρναούτογλου.