«Με κάνεις και κλαίω! Δεν μπορώ» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο The 2night show

«Θυμάμαι η μαμά μου μού έλεγε ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με κάνεις και κλαίω! Δεν μπορώ» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο The 2night show

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 7/11. Η ταλαντούχα ηθοποιός λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων για την μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε την έκανε σε ηλικία μόλις 20 ετών και όταν χώρισε με τον πατέρα της ήταν από τις πρώτες γυναίκες στο χωριό της που είχαν χωρίσει (δείτε τα όσα βίωσε στο χωριό της).

Η εξομολόγηση της Διακοπαναγιώτου για την μητέρα της

«Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας χωρισμός είτε είσαι 5 είτε 25 πονάει. Η μαμά μου με έκανε στα 20 της, εκείνη την εποχή. Θυμάμαι η μαμά μου μού έλεγε ότι ήταν από τις πρώτες γυναίκες που ήταν χωρισμένη στο χωριό. Την κοιτούσαν, λες και “τι θα πει χωρισμένη”. Όλο αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε εμένα. Η μάνα μου είναι θεά. Εγώ από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη… Σίγουρα…» είπε η ηθοποιός που δεν κατάφερε να συνεχίσει να μιλάει από τη συγκίνηση, καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Για να την κάνει να ξεχαστεί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ότι έχει φέρει κουμπαράδες που της αρέσουν, με αποτέλεσμα η Μαρία Διακοπαναγιώτου να πει χιούμορ: «Ε φέρε ρε μ@λ@κα τώρα με κάνεις και κλαίω. Δεν μπορώ».

«Δεν μπορούσα να ανασάνω, ξυπνούσα και...»

Η υπερταλαντούχα Μαρία Διακοπαναγιώτου κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας 11/4 στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλα, όμως μεταξύ άλλων στάθηκε λίγο περισσότερο και αναφέρθηκε στη, πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται. Είμαι άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα πέρασα αυτή τη διαταραχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλά οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες από το κανονικό, σωματοποιούν πράγματα, φοβούνται πολύ εύκολα. Αυτά είναι κάποια συμπτώματα. Εγώ, ας πούμε, υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη. Δηλαδή, εκεί που σου μιλάω μπορεί ξαφνικά κλακ… Παθαίνω κάτι τέτοια. Τον εαυτό μου φοβάμαι», είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου και εξήγησε:

«Κλείστηκα στο σπίτι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Είναι σαν ένας αθλητής που τρέχει και ξαφνικά σταματάει. Κάτι θα συμβεί. Ήταν πολύ δύσκολα. Ήθελα το χέρι της μαμάς μου για να κοιμηθώ γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να ανασάνω. Ξυπνούσα το πρωί και ήταν μαυρίλα, κόλαση, μαρτύριο. Φοβόμουν τα πάντα, είχα τρεις μήνες εμβοές, άκουγα μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτό ήταν κόλαση».

«Άρχισα να κάνω διαλογισμό, άρχισα να κάνω πράγματα που δεν τα είχα ξανακάνει και άρχισα να προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να μη φοβάμαι και να μην υπερσκέφτομαι. Πήγα στον ψυχίατρο», εξομολογήθηκε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.