The Voice Highlights 20/11: Όσοι πέρασαν στην επόμενη φάση - Η παίκτρια που "λύγισε" επί σκηνής

Τι έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice Highlights 20/11: Όσοι πέρασαν στην επόμενη φάση - Η παίκτρια που

Το βράδυ της Κυριακής 20/11 το The Voice επέστρεψε με ένα ακόμη επεισόδιο μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ. Μετά τις αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για την παρουσία που θα βρίσκεται στα backstage (δείτε εδώ ποια κυρία θα τα παρουσιάζει) το μουσικό show ήταν άκρως απολαυστικό.

Τα 20/11 highlights του The Voice

H συγκίνηση διαγωνιζόμενης στο The Voice

Μια από τις διαγωνιζόμενες ήταν η Κωνσταντίνα Μαγκαφά, η οποία μιλώντας στην κάμερα συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον θάνατο του πατέρα της. Δεν μπόρεσε, όμως ολοκληρώσει την ιστορία της, διότι την ώρα που μιλούσε στην κάμερα, ξέσπασε σε κλάματα με λιγμούς και έφυγε μέχρι να μπορέσει να ηρεμήσει.

«Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά. Ο πατέρας μου ζούσε πολλά χρόνια εκεί, εργαζόταν στο δημόσιο, σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα γνώρισε την μαμά μου, ερωτεύτηκαν, αποφάσισαν να παντρευτούν και γεννήθηκα εγώ στο Τορόντο. Όταν έκλεισα περίπου τα τέσσερα αποφάσισαν να επαναπατριστούν, γιατί αγαπούσαν πολύ την Ελλάδα και οι δυο και έτσι μεγάλωσα στην Πάτρα», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι που ήμουν στην Τρίτη Λυκείου έχασα τον μπαμπά μου από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Σίγουρα είναι η ζωή μου πριν από αυτόν και η ζωή μου μετά από αυτόν, όπως και για κάθε άνθρωπο που έχει χάσει δικό του άνθρωπο. Αλλά επειδή είχαμε αυτή την πολύ μοναδική σχέση, είμαι απόλυτα βέβαιη ότι οι άνθρωποι που έχεις μέσα σου ξέρεις ακριβώς τι θα σου έλεγαν σε κάθε περίπτωση της ζωής σου. Και αυτό ισχύει. Σήμερα, αν ζούσε ο μπαμπάς μου και ήξερε ότι θα πάω στα blinds, θα μου έλεγε σίγουρα να μην φοβάμαι τίποτα». Και κατέληξε: «Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι και… δεν θέλω να γίνει αυτό. Είμαι μοναχοπαίδι, οπότε οι γονείς μου ήταν μόνο δικοί μου και ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Επειδή αγαπιόμασταν πάρα πολύ, λοιπόν, περνούσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί».

Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση;

Έντεκα διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κερδίσουν το χειροκρότημα και την προτίμηση των τεσσάρων κριτών. Για ορισμένους η μάχη κρίθηκε στα σημεία με τους coaches να τα δίνουν όλα προκειμένου να πείσουν δύο διαγωνιζόμενες να ενταχθούν στις ομάδες τους.

Τρεις διαγωνιζόμενους πρόσθεσε στην ομάδα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ανεβάζοντας σε 23 όλους όσους έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής. Αυτοί είναι η Ειρήνη Δημάρχου που μεγάλωσε στην Αμερική και αγαπά το παραδοσιακό τραγούδι, ο Φίλιππος Μαχαίρας από τη Θεσσαλονίκη και η Dodona με καταγωγή από τη Γεωργία.

Για την τελευταία μάλιστα δόθηκε μάχη, καθώς όλοι οι κριτές την ήθελαν στην ομάδα τους. Τελικά η δήλωση του Αργυρού ότι τη θέλει πολύ στην ομάδα του για να δείξει στους φαν του ότι έχει τη νικήτρια του The Voice έπεισε την μόλις 21 ετών διαγωνιζόμενη που δήλωσε μουσικός του δρόμου να τον ακολουθήσει.

Ο Πάνος Μουζουράκης από την άλλη με την προσθήκη των τριών νέων συμμετεχόντων, έφθασε τους 21 διαγωνιζόμενους. Αυτοί είναι η Διονυσία Στούπου, ο Χριστόφορος Χριστοφής και η Δώρα Αρβανίτη. Την τελευταία ήθελε πολύ στην ομάδα του και ο Ρουβάς, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει ότι πρέπει ν’ αλλάξει τεχνική στην τοποθέτηση, καθώς η φωνή της είναι υπέροχη.

Μόνο έναν διαγωνιζόμενο πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου. Πρόκειται για τον Χρήστο Βορδόχειλα, ο οποίος είναι ο 22ος που καλωσορίζει η coach στην ομάδα της.

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάστηκε με τέσσερις κοπέλες χθες. Αυτές είναι η Αμαλία Τσίκα, η Εύα Γαρυφαλλοπούλου, η Σάντυ Καλπάκη και η Κάτια Σαμαντζή. Συνολικά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 17 υποψήφιους.