Εκτός Ώρα Ελλάδος ο Παναγιώτης Στάθης - Η ανακοίνωση της Χρύσας Φώσκολου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Ώρα Ελλάδος ο Παναγιώτης Στάθης - Η ανακοίνωση της Χρύσας Φώσκολου

Μπορεί χθες 28/11 να ήταν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα για τον Παναγιώτη Στάθη, καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN να του ετοιμάζουν μια απολαυστική έκπληξη (δείτε εδώ το βίντεο), ωστόσο σήμερα 29/11 τον βρήκε μια μεγάλη ατυχία.

Όπως λοιπόν είδαμε, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής.

Απών βέβαια πριν μερικές μέρες ήταν και ο Δημήτρης Καμπουράκης, καθώς είχε αναγκαστεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο, διότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την μέση του. Ο Δημήτρης Καμπουράκης βέβαια μια μέρα αμέσως μετά επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο, ωστόσο ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή του με τα δεκάδες δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

«Δεν έγινε τίποτα ρε παιδιά. Μια μέρα πόνεσε η μέση μου. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα. Έσκυψα να ταΐσω τα γατάκια. Με ενόχλησε αυτό με το Internet… είναι κατάρα. Έγραφαν “Ο Καμπουράκης πήγε στο νοσοκομείο”. Με πήραν το πρωί φίλοι, το μεσημέρι με ξαναπήραν και μου έλεγαν ότι είδαμε ότι πήγες στο νοσοκομείο. Ένας το γράφει, 100 κάνουν copy paste. Α να χαθούν πια! Έχουμε φίλους, συγγενείς» είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος σήμερα με την σειρά του έκανε γνωστό τον λόγο απουσίας του συναδέλφου του, μαζί με την Χρύσα Φώσκολου.

Γιατί απουσιάζει σήμερα 29/11 ο Παναγιώτης Στάθης από το Ώρα Ελλάδος

Συγκεκριμένα, όπως είπαν, ο Παναγιώτης Στάθης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για αυτό και έπρεπε να μείνει στο σπίτι και να μην δώσει το παρών στο πλατό.

«Είναι λίγο αρρωστούλης», είπε η Χρύσα Φώσκολου, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης απάντησε: «Ο Παναγιώτης είναι… τούμπανο! Κόλλησε κορωνοϊό».

«Όλη την εβδομάδα έτσι θα το πάμε, παρεούλα», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.