Πήγε να γκρεμοτσακιστεί στην έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου - «Τι τα θες καλή μου τα ψηλά»

Παρ' ολίγον ατύχημα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήγε να γκρεμοτσακιστεί στην έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου - «Τι τα θες καλή μου τα ψηλά»

Την καλύτερη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρά το γεγονός πως στην εκπομπή της αναφέρει συχνά πυκνά πως δεν βρίσκεται σε σχέση και πως θα ήθελε πολύ έναν σύντροφο, το Youweekly σας αποκάλυψε πριν μερικές ώρες το εντελώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παρουσιάστρια του ALPHA, το τριήμερο που μας πέρασε βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με το νέο της σύντροφο!

Το Youweekly.gr συνάντησε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz στο αεροδρόμιο, πριν φύγουν για τον παραμυθένιο αυτό προορισμό. Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται τα προσχήματα για να μην δώσουν λαβές για σχόλια αλλά ο ερωτισμός ανάμεσά τους δεν κρυβόταν με τίποτα.

Τρεις μέρες και δυο νύχτες στο Λονδίνο για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της, με το ζευγάρι ωστόσο να είναι αποφασισμένο να διαφυλάξει την συγκεκριμένη σχέση από τα media και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και η παρουσιάστρια έχει τραβήξει αρκετά όσον αφορά τους συντρόφους της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου).

Με πολύ ευχάριστη διάθεση λοιπόν ξεκίνησε την σημερινή 29/11 της εκπομπή και λογικό άλλωστε και μάλιστα ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μαύρο κοντό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Το παρ' ολίγον ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής τς

Ωστόσο, κατά την είσοδό της στο πλατό, η παρουσιάστρια παραλίγο να έχει ένα μικρό ατύχημα, μιας και σκόνταψε λόγω των πολύ ψηλών τακουνιών που φοράει σήμερα.

«Τι θα θες καλή μου αφού δεν μπορείς να περπατήσεις να τα ψηλά», είπε η ίδια χιουμοριστικά για τον εαυτό της αμέσως μετά γνωστοποίησε τον λόγο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από την εκπομπή (δείτε εδώ γιατί).