Επέστρεψε το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» - Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά από μικρή διακοπή το τηλεπαιχνίδι βρίσκεται και πάλι στον αέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» - Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης (29/11) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά από τη μικρή διακοπή που είχαν λόγω της πρεμιέρας του Ράδιο Αρβύλα.

«Το 2Night έχει σταματήσει τελείως. Τα γυρίσματα πρώτα ο Θεός από αρχές της χρονιάς. Τώρα κάνω μόνο εγγραφή του Εκατομμυριούχου. Εμένα με ενδιαφέρει να γυρίζονται καλά τα επεισόδια. Το κανάλι αποφασίζει πού θα το βάλει. Εγώ δεν είμαι διευθυντής προγράμματος. Ποτέ δεν νοιάστηκα για αυτά.

Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι απέναντι από πολύ δυνατά προγράμματα, όπως το Survivor. Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγουν. Εγώ ακόμα και απέναντι από το Surivor, που έχει την επιτυχία που έχει, θα κάτσω εκεί και δεν θα κοιτάξω να βρω μια τρύπα να σωθώ», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την επιστροφή του παιχνιδιού στην κάμερα της εκπομπής Γεια Σου.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε γεμάτος χαρά το τηλεοπτικό κοινό, ενώ μίλησε για τα μεγάλα ποσά που ετοιμάζεται να προσφέρει και πάλι ο «Εκατομμυριούχος» σε όσους αποδεχθούν την πρόκληση και απαντήσουν σωστά στις απαντήσεις που πρέπει.

Εκατομμυριούχος επιστροφή

«Εδώ είμαστε καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι σε έναν ακόμη Εκατομμυριούχο. Ελπίζω να είστε καλά. Για να δούμε τι θα συμβεί σήμερα. Κάθε φορά κι ένας καινούριος παίκτης ή παίκτρια. Όνειρα, φιλοδοξίες, διαθέσεις και στόχοι γιατί κάθε φορά ένας καινούριος στόχος έχει να κάνει με το πρώτο, το δεύτερο μαξιλαράκι. Το τρίτο είναι οι 100.000 ευρώ.

Εύχομαι να δοθούν πολύ γρήγορα για να ζήσουμε αυτήν τη μαγική στιγμή. Κοντεύουμε, κοντεύουμε, κοντεύουμε και κάπου κοντά είμαστε. Ας ελπίζω πως πολύ σύντομα θα βρεθεί όχι μόνο ένας, αλλά και δύο και τρεις και δέκα παίκτες» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.