Σπίτι με το Mega: Μια μουσική συνάντηση φίλων - Οι καλεσμένοι του Σαββάτου (3/12)

«Μια βραδιά όνειρο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: Μια μουσική συνάντηση φίλων - Οι καλεσμένοι του Σαββάτου (3/12)

Καθώς πλησιάζουμε το Σάββατο (3/12), αναμένουμε την μουσική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά, - που την προηγούμενη φορά η παρουσιάστρια "λύγισε" στο αέρα της εκπομπής - (δείτε εδώ τον λόγο) με δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τους οποίους συνδέει μια "δυνατή" φιλία στο «Σπίτι με το Mega».

Τον τελευταίο καιρό λόγω του Μουντιάλ, έχει έρθει λίγο πίσω η βραδινή ζώνη των ελληνικών καναλιών. Αλλά τι γίνεται με την τηλεθέαση των προγραμμάτων;

Το Μουντιάλ για ακόμη μια φορά κατάφερε να περάσει μπροστά και με μεγάλη διαφορά αφού έκανε 28,7% σε δυναμικό κοινό. Μάλιστα, έχει καταφέρει να περάσει κατά πολύ μέχρι και τον Σασμό.

Δεύτερος ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US που έβαλε "φωτιά" στον ALPHA με το 15,4%, παρόλο που δεν βγήκε πρώτος και αμέσως μετά έφτασε η Ρούλα Κορομηλά και το MEGA με 9,5%.

Οι καλεσμένοι της Ρούλας Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega»

Το Σάββατο λοιπόν, 3 Δεκεμβρίου στις 21:00 ακριβώς η παρουσιάστρια του Mega, θα υποδεχτεί τους Θοδωρή Φέρρη και Νίνο, οι οποίοι μας προσκαλούν σε μια βραδιά που θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο, να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να χορέψουμε στους ρυθμούς των μεγαλύτερων επιτυχιών.

Θα ακούσουμε επιτυχίες, όπως: «Ζήσε τη στιγμή», «Για να είμαι ειλικρινής», «Χίλια κομμάτια», «Θεός», «Σταμάτα», «Ας τελειώσουμε», «Σα ναυαγοί», «Πήρα έτσι απλά» και πολλές ακόμα που θα γεμίσουν τις οθόνες μας με ερωτικούς στίχους και μοναδικές μελωδίες. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο, θα ξεδιπλώσουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Δίπλα τους θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι με τους οποίους τους συνδέουν πολλά! Η Αποστολία Ζώη, ο Γρηγόρης Πετράκος, η Τζούλι Μασίνο, η Χριστίνα Μηλιού, η Ματίνα Ζάρα και ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Ακόμα, από την Κρήτη ο Μανώλης Κονταρός θα απογειώσει το κέφι με μαντινάδες και ριζίτικα τραγούδια. Special guest o Ζαφείρης Μελάς. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η παρουσία της μητέρας του Θοδωρή Φέρρη, Αθηνάς, η οποία θα του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο στο Σπίτι  με το Mega
(mega.gr)

Αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, το «Σπίτι με το MEGA» γεμίζει με συναίσθημα τη σκηνή και τις καρδιές μας! Μία βραδιά με δυνατές ερμηνείες και ατμόσφαιρα δεμένης παρέας που θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της.