J2US Highlights (10/12): Οι σπόντες, η συγκίνηση του Μελισσανίδη και η ανατροπή στην αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε χθες στο φαντασμαγορικό show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (10/12): Οι σπόντες, η συγκίνηση του Μελισσανίδη και η ανατροπή στην αποχώρηση

Ακόμα ένα live του φαντασμαγορικού show, του Νίκου Κοκλώνη, J2US, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/12) και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά highlights από την εντυπωσιακή βραδιά.

Τι είδαμε χθες (10/12) στο J2US

Τον αποκάλεσε έτσι όπως δεν έπρεπε - Καταντράπηκε η Βίκυ Σταυροπούλου

Πολλές οι ανατρεπτικές εμφανίσεις στο Just the 2 of us του Alpha το Σάββατο 10/12 με τη Βίκυ Σταυροπούλου να χαρίζει - όπως συνήθως άλλωστε - άπλετο γέλιο με τα σχόλια, που κάνει την ώρα της κριτικής της.

Ενώ λοιπόν ολοκλήρωσαν την εμφάνιση του ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, στη συνέχεια έλαβαν αποθεωτικά σχόλια και από τους 4 κριτές.

Απολαυστική όμως ήταν η στιγμή, που είχε τον λόγο ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ ήθελε να τον διακόψει για να επέμβει...αντί για Σταμάτη όμως τον αποκάλεσε Θανάση, με το κοινό, τον Κοκλώνη και όλη την επιτροπή να τη ρωτάνε επίμονα, ποιος είναι ο Θανάσης, με τον οποίο μπέρδεψε τον Σταμάτη (δείτε εδώ πως λένε και πως είναι ο πρώην σύζυγος της Βίκυς).

«Καίτη μου, αγάπη μου...» - Αντάλλαξαν ξανά καυστικά σχόλια Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

Μπορεί το Just the 2 of us του Alpha να είναι ένα show χαράς, τραγουδιού και χορού έχουμε δει ωστόσο να μην λείπουν από αυτό οι μικρές κόντρες και οι διαφωνίες.

Αυτή, που απασχόλησε περισσότερο από όλες είναι εκείνη, που άνοιξε ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και στην Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ, πως ξεκίνησαν όλα).

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Και είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Στο σημερινό 10/12 Live λίγο μετά το act της Άντζελας με τον Παύλο, οι κριτές στάθηκαν στην εξωτερική εμφάνιση της Δημητρίου, αφού είναι στα καλύτερά της με την Καίτη να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, που από ότι φάνηκε ενόχλησε τη συνάδελφό της.

«Μάλλον το ράβει νομίζω και παραμένει τόσο καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή για την Άντζελα με αίσθηση χιούμορ με τη Δημητρίου να της απαντάει: «Όχι μόνο αυτό, και το ράβω και κάνω γυμναστική συνέχεια, και τα δύο μαζί είναι το καλύτερο Καίτη μου, αγάπη μου....» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Καίτης για τη φημολογούμενη κόντρα).

Τραγούδησε με τρεμάμενη φωνή - Η συγκινητική αφιέρωση του Μελισσανίδη στον πατέρα του

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε το Σάββατο 10/12 στον Alpha και στο Just the 2 of us, αφού μετά την γκάφα της Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέχεια του show έμελλε να συγκινηθούμε.

Αφορμή ήταν το τραγούδι του Ιωάννη Μελισσανίδη με τη Μελίνα Μακρή, που από μόνο του είχε έντονο στίχο, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος το ένιωσε λίγο παραπάνω, αφού όπως είπε κοιτάζοντας ψηλά, το αφιέρωνε στον πατέρα του, που δεν είναι στη ζωή.

«Όχι, αλήθεια για να ξέρω...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο Κοκλώνη και το Σταμάτη Φασουλή

Στο χθεσινό 10/12 επεισόδιο του Just the 2 of us στον Αlpha δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού η κριτική επιτροπή έλυνε και έραβε με τα σχόλια, που έκανε στους διαγωνιζόμενους, μεταξύ τους αλλά και με τον Νίκο Κοκλώνη.

Να τονίσουμε εδώ, πως λίγο μετά την γκάφα της Σταυροπούλου, όταν αναφέρθηκε στον Σταμάτη Φασουλή, στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμη περίεργο σκηνικό μεταξύ του δευτέρου και του παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη, που ωστόσο λύθηκε, αφού ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον είναι δεδομένος.

«Συγγνώμη. Η δική σου οκτάβα ήταν σωστή τώρα; Όχι, αλήθεια για να ξέρω και να είμαστε ειλικρινείς», είπε ο Νίκος Κοκλωνης με τον Σταμάτη Φασουλή να του απαντάει: «Όχι, όχι, όχι. Την περιέγραψα. Δεν την τραγούδησα. Είπα τον τόνο μόνο, εντάξει. Ύστερα εγώ δεν διαγωνίζομαι γιατί το έχω πει στο θέατρο αυτό το τραγούδι παλιά με μεγάλη αποτυχία. Με τεράστια αποτυχία γιατί είναι πολύ δύσκολο».

Ανατροπή με την αποχώρηση

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ενώ στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτό και ένα τέταρτο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για αυτή την εβδομάδα.

«Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, αφήνοντας άφωνους τους διαγωνιζόμενους.