ΣΚΑΙ: Η Φαίη Σκορδά κουνά το μαντήλι του αποχαιρετισμού στον σταθμό

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram @fayskorda
instagram @fayskorda

Η Φαίη Σκορδά, φέτος, αποφάσισε να προβεί σε ριζικές αλλαγές στην ζωή της και ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 αποφάσισε να «μετακομίσει» στον ΣΚΑΙ αναλαμβάνοντας την εκπομπή Πρωινό μας. Η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική και παραμένει, παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις ώστε να βουλώσουν κάποιες τρύπες.

Ο σταθμός θέλει την Φαίη στο δυναμικό του, είναι περήφανος που κατάφερε να κλείσει αυτό το deal γι' αυτό άλλωστε θα την αξιοποιήσει και σε δεύτερο project (δείτε εδώ τι άλλο θα αναλάβει). Ωστόσο, εν όψει Χριστουγέννων, η ξανθιά παρουσιάστρια θα αποχωριστεί για λίγο το κοινό της.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η παρουσιάστρια θα κουνήσει το μαντήλι στους τηλεθεατές την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στο συμβόλαιό της το να μην κάνει εκπομπή τόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, οπότε το κοινό θα την δει ξανά με το νέο έτος, παρά το γεγονός πως το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού θα επιστρέψει στις 27 Δεκεμβρίου.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΙ

Την θέση της Φαίης για όσο διάστημα απουσιάζει θα την καλύψουν οι Δεκατιανοί, κλασικά. Να σημειωθεί πως και ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχαιρετήσει το κοινό σήμερα, Παρασκευή 16/12, και θα επιστρέψει λίγο μετά τα φώτα!