Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Ποια είμαι εγώ που θα σας κρίνω; Μία απλή...» - Το καυστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Με τι αφορμή;

«Ποια είμαι εγώ που θα σας κρίνω; Μία απλή...» - Το καυστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου
TV 24.12.2022 21:10
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το απόγευμα του Σαββάτου 24/12 στην ψυχαγωγική εκπομπή του «JU2S» μετά το δυναμικό ξεκίνημα του Νίκου Κοκλώνη με το τραγούδι του «Γουτσου Γούτσου» (δείτε το εδώ) εμφανίστηκε το πρώτο ζευγάρι και σχολιάστηκε η νέα νομοθεσία για τις δραματικές σχολές.

Το σχόλιο της άφησε φυσικά και Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, να είναι σύμφωνος με τα όσα έλεγε.

Το καυστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για την νέα νομοθεσία

Ο χριστουγεννιάτικος ημιτελικός του J2US είναι στον αέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του πρώτου διαγωνιζόμενου ζευγαριού.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το τραγούδι «Ποιος μωρό μου ποιος» του Γιάννη Πάριου, φέρνοντας νησιώτικο αέρα μέσα στα Χριστούγεννα. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει την κριτική της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει σχολιάζοντας το νέο προεδρικό Διάταγμα γύρω από τα πτυχία των δραματικών σχολών.

Η ηθοποιός είπε με καυστικό τρόπο, ότι νιώθει άσχημα και ποια είναι αυτή που θα ασχοληθεί με τα όσα νομοθετεί το διάταγμα της Ελλάδος και μαζί της συμφώνησε και Σταμάτης Φασουλής, λέγοντας ότι είναι ανειδίκευτοι εργάτες και πως τόσα χρόνια δεν ξέρουν να δουλεύουν. Στην συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι γιορτινές μέρες και να μην τις μαυρίζουν με "μικρότητες".

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το νέο προεδρικό Διάταγμα και το Υπουργείο Πολιτισμού, τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται πια με τα απολυτήρια Λυκείου. Για τη συγκεκριμένη απόφαση τοποθετήθηκε και η Ελένη Ράντου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα νέα για τον Νίκο Κοκλώνη - Λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US

Happy Day: Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς κλέβουν την... δόξα του Νίκου Κοκλώνη - Η προσπάθεια μετράει

Share