Η παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη στο Σπίτι με το MEGA - Άφωνη η Ρούλα Κορομηλά

Κατά την διάρκεια του χθεσινού 31/12 επεισοδίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη στο Σπίτι με το MEGA - Άφωνη η Ρούλα Κορομηλά

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε το 2023 είδαμε χθες, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA μιας και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) τον Πάνο Κιάμο σε μία βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους, ντουέτα-έκπληξη και αμέτρητες ευχές για τη χρονιά που έρχεται.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που ξέρει όσο λίγοι να ξεσηκώνουν τον κόσμο με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τα δημοφιλή σουξέ του, πρωταγωνίστησε σε ένα εορταστικό πάρτι με πολύ κέφι.

Δίπλα του μάλιστα βρέθηκε και ο μοναδικός Tonis Sfinos, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το πολύπλευρο και αστείρευτο ταλέντο του, βάζοντας τη δική του πινελιά σε αυτό το λαμπερό show.

Η Κατερίνα Λιόλιου επίσης, εντυπωσίασε σε μία ξεχωριστή εμφάνιση τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες της. Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το ταξίδι στην παράδοση: η Γωγώ Τσαμπά και ο Κώστας Σαφέτης μας ξεσήκωσαν και μας ανέβασαν την πρωτοχρονιάτικη διάθεση στα ύψη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Ρούλα Κορομηλά και το Σπίτι με το MEGA

Φυσικά, οι εκπλήξεις και τα λαμπερά πρόσωπα δεν σταμάτησαν στιγμή να έρχονται στις οθόνες μας, ανάμεσά τους μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία θέλησε λίγο πριν τις 10 να στείλει τις δικές της γλυκιές ευχές για το νέο έτος στους τηλεθεατές (δείτε με ποια φωτογραφία αποχαιρέτησε το 2022).

«Θέλω και γω μέσα από την καρδιά μου να σας στείλω ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Τα όνειρα σας σιγά σιγά να γίνονται πραγματικότητα, να έχετε πάντα κοντά σας ανθρώπους να σας στηρίζουν, να σας αγαπούν και να σας κάνουν να χαμογελάτε. Πολλά φιλιά και από μένα και χρόνια πολλά» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που είχε ετοιμάσει, από το πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής, για το εορταστικό επεισόδιο της μουσικής εκπομπής.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Ρούλα Κορομηλά και το Σπίτι με το MEGA