Αποχαιρέτησε το 2022 ντυμένη στα λεοπάρ - Παραλήρημα με την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο instagram

Έτσι είπε αντίο στην χρονιά που ολοκληρώθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / elenimenegaki
Instagram / elenimenegaki

Το 2022 αποχαιρετήσαμε χθες και όπως ήταν αναμενόμενοι πολλοί ήταν οι celebrities που θέλησαν να κάνουν τον δικό τους προσωπικό απολογισμό και να πουν αντίο στην δύσκολη χρονιά αυτή χρονιά με τον δικό τους τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή της.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να περνά τις γιορτινές αυτές μέρες μαζί με την οικογένειά της ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι, παραδοσιακά και απλά. Φέτος λοιπόν επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αθήνα κάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι και δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα αλλά και από τη βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Για αυτό λοιπόν, την φετινή Πρωτοχρονιά και μάλιστα μετά από δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού, την βρήκε μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια μιας και εδώ και καιρό σχεδίαζε να πάνε όλες μαζί ένα ταξίδι, αφού η εκπομπή της δεν βρίσκεται στον αέρα και αναμένεται να επιστρέψει στις 9 Ιανουαρίου.

«Εμείς σήμερα ολοκληρώνουμε τον κύκλο μας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Θα κάνουμε και εμείς γιορτές, όπως και εσείς και μαζί με τα σχολεία πάλι πίσω. Χρόνια πολλά παιδιά. Να κάνετε μια σωστή ευχή για τη νέα χρονιά και μην ξεχνάτε την υγεία πάνω από όλα. Γεια σας», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή για φέτος.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει τι θα κάνει την Πρωτοχρονιά στον αέρα της εκπομπής της και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου όταν είχε καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως τα Χριστούγεννα θα ήταν και με τα τέσσερα παιδιά της ενώ για την Πρωτοχρονιά έχει κανονίσει ταξιδάκι μαζί με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες της, την Λάουρα, την Μαρίνα και την Βαλέρια σε ένα εξωτικό μέρος!

Η φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε το 2022 η Ελένη Μενεγάκη

Λίγες ώρες λοιπόν πριν την αλλαγή του χρόνου, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποχαιρετήσει το 2022 μέσα από την τελευταία της ανάρτηση για την χρονιά, δημοσιεύοντας μια άκρως εντυπωσιακή της φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, την είδαμε να ποζάρει φορώντας μία ιδιαίτερη μάσκα ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Goodbye 2022».

Η φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε το 2022 η Ελένη Μενεγάκη 
Instagram / elenimenegaki