Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση του Mega για την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος

Η ανακοίνωση του Mega για την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη - Η ημερομηνία της πρεμιέρας
TV 18.01.2023 15:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο «ΕΛΕΟΣ!» η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Ποτέ δεν είναι αργά για να αναφωνήσουμε «ΕΛΕΟΣ!». Το πιο ανατρεπτικό late night-talk show καταφθάνει στην μικρή οθόνη και υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές, γεμάτες χιούμορ, καυστικά σχόλια αλλά και ουσιαστικές συζητήσεις με ενδιαφέροντες καλεσμένους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη).

Η ανακοίνωση του Mega για την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, έρχεται στο MEGA το «ΕΛΕΟΣ!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτά η Αννίτα με τον μοναδικό της τρόπο.

«Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος» είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ.

Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την προετοιμασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε.Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, το «ΕΛΕΟΣ!» έρχεται αργά και απολαυστικά, φέρνοντας το ενδιαφέρον παρασκήνιο στο λαμπερό προσκήνιο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ήξερα ότι θα τα δείξουν όλα αυτά» - Η απάντηση της Πέγκυς Ζήνας για την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη

Ολόγυμνος στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης - Η ανάρτηση για την εκπομπή "Έλεος"

Share