MEGA: "Έσκασε" η ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ

Επιστρέφει αύριο 27/1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA:

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει αύριο, 27/1 για να ρίξει φως… Η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια και πάλι στο προσκήνιο. Ποιοι μιλούν στο «Τούνελ» και τι αποκαλύπτουν; Μυστήριο με οδηγό αυτοκινήτου. Άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Το απίστευτο παρασκήνιο που προηγήθηκε της εξαφάνισης…

Επιστρέφει αύριο 27/1 το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η οργισμένη αντίδραση και ο πόνος της μάνας από τα μαντάτα για τον δράστη… Η κατάθεση ψυχής στο «Τούνελ» για την δολοφονία της Κικής Κούσογλου, που αποκάλυψε η εκπομπή και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η αγωνία των τηλεθεατών χτυπάει «κόκκινο» από την ώρα που κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής. Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 23:20 στο MEGA.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες εορτές (δείτε εδώ που πήγε), θέλησε να στείλει τις ευχές της, αλλά και να ανακοινώσει πότε θα επιστρέφει η εκπομπή Φως στο Τούνελ, στο MEGA.

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία.

Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά... Με την Αγάπη μου, Αγγελική» έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.